Vi närmar oss slutet

Imorgon är det min tur att ta studenten, känns ofattbart ännu. Fixade precis det sista med klänningen så nu är jag done med allt. Krävs bara lite sömn nu så jag kan vakna pigg och glad, redo för en hel dags + natts festande.
Dagen var planerad så punktligt och bra men självklart är det något som ändå ska komma i vägen, när jag stod inne i duschen och geggade in hårinpackning stängdes vattnet av... inte bara duschvattnet utan alla kranar i huset så där stod jag med denna smörjan i hela håret och händerna var ju alldeles hala de också. Hade det bara varit så hade det kanske inte varit så illa men när jag har tider att passa och dessutom en hund som behöver komma ut på en kissetur så är det lite mindre kul. Trots stressen jag kände kunde jag inte annat än tycka att det var rätt kul ändå, att något så otippat händer.
Nu ska jag lägga mig och sova bort den sista tiden som gymnasie elev, imorgon är jag en fri kvinna. Wiho!

Loppis




Jätteloppisen i majorna idag åkte jag och mamma till, där lade vi ut lite grejer till försäljning men stod inte där så jättelänge. Vi gick därifrån tidigare än många andra, även fast alla våra saker inte hann försvinna, det blev helt enkelt för långtråkigt efter ett tag. Vilket bra tålamod jag har va? Fick i alla fall 420 kr, vilket är helt klart bättre än ingenting och dessutom, eftersom jag har en så söt och rar mor, åkte pengarna raka vägen ner i min egen ficka.

Saturday

Det känns lite underskattat att ligga på soffan och slöa med datorn i knät, tidning att läsa och TVn som sällskap. Det känns i alla fall så just precis nu, jag fullkomligt njuter av att bara vara. Det hade jag väl kanske inte gjort om jag inte nyss kommit hem trött ifrån bäckebol där jag storhandlade till studenmiddagen bl.a. När man har sådana här stunder kan man hitta massor med skojigheter på nätet, som denna quiz som visar din personliga klädstil.

Fyfan vad hon är bra

Bakis.
Inte sådär överdrivet men känner mig liksom darrig och hjärndöd. Vad på Fridas studentutspring och mottagning igår, kan inte beskriva hur sjukt taggad jag blev inför min egen student som är på tisdag!

Orkar inte skriva något mer.

 

 


Inspiration

Uppe med tuppen, jag ska nämligen in till stan nu snart eftersom nordstan har morgonöppet med rabatterbjudanden i varje affär. Stackars vovven, honom har vi aldrig lämnat ensam hemma mer än högst en halvtimme. Inte för att jag kommer dröja mig kvar i stan, hade tänkt försöka vara effektiv.
Jag har sett en massa fina hemsidor med egna stilar och jag kommer gå till stan med hela huvudet fullt med inspiration. Pengarna räcker inte till att köpa mig en ny garderob men att flika in lite grejer med egen touch är ju att komma någonstans på vägen. Sedan bör jag verkligen lägga undan pengar till resan och till studentfirandet.



Inspiration



All these wishes.

Åhh vad jag blir ha-galen! Hittade nyss en helt otrolig hemsida med skor och kläder, har aldrig sett eller hört något om den tidigare. Vill vill vill, ha nya skor och en ny (stor) kuvärtväska. Gärna färgglada eftersom jag gärna klär mig i rätt neutrala färger förövrigt.



Memories

Så sött, kunde inte sluta le när jag såg detta klipp första gången!
Jag minns min första kyss, det var på förskolan i en koja som vi hade byggt ovanför marken. Jag minns att flera utav de "tuffa" killarna såg det och retades jättelänge, fast jag förstod nog redan då att de bara var avundsjuka.





Felt everything around me move

Bankärenden och möten med skatteverket känns inte helt tråkigt ändå, det kommer jag nog ändra inställning till med tiden men just nu, när det är så nytt för mig, känns det mest spännande. Och det är väl nuläget som man ska bry sig om, så här har vi en glad liten tjej som inte är allt för långt ifrån att göra något så vuxet att hon inte riktigt vågat tänka i de banorna på allvar tidigare.

Påvägen till Frida i förrgår var jag förbi stan och fick med mig en tight trikåklänning i en somrig ljusröd färg, en svart söt klänning och en snygg tunn "jacka". När jag sedan kom till henne med godis och film i största beredskap för en mys"kväll", fick jag ytterligare en chans att förnya min garderob lite. Jag kollade bland lite kläder som hon skulle gett bort begagnat till andra annars och lade beslag på:
en blommig klänning, en tight svart klänning, ett sött linne, ett par jeans, ett par jeansshorts och 2 vanliga linnen.
Själv ska jag ta och rensa min garderob tills på söndag då det är megaloppis i hela majorna. Har rätt fina grejer som jag aldrig använder så kan lika gärna sälja dom där, ska stå tillsammans med Chio och hennes pojkvän där så det kan nog bli rätt kul.

Redo för sommaren!

Hello darkness my old friend

De sista timmarna har varit så tråkiga så det finns inte, jag som tyckte det skulle bli skönt att få iväg mamma och hennes man en stund. Jag har sysselsatt mig med lite pyssel på datorn, bland annat ändrat teckensnitt och teckenstorlek på bloggen men det kan man väl inte kalla för en aktivitet. Imorgon blir det andra puckar, då har jag bestämt träff med två vänner. En av dom har nyligen kommit hem från en tids vistelse i Spaninen och har säkert en hel del att berätta.
Ska även se om jag hittar något på stan, en liten fågel viskade i mitt öra att affärerna skulle sänka sina priser p.g.a. överfyllda lager. Fast... de kanske inte börjar förrän nästa vecka förresten.

Natti.

Easy living

Vad händer ikväll? För min del blir det nog bara soffmys, jag har planerat att inte festa eller så förän studenten men jag är bra sugen så vi får se hur det går med det. Igår var jag också hemma och bara slappade och eftersom jag inte gjort alls mycket så känns det som att tiden gått rätt segt, känns INTE som att det bara är lördag. I stort sett kan man säga att jag har: bakat, solat, varit på skogspromenader med Ozzy, kollat på film. Låter faktiskt rätt bra om jag får säga det själv, lite moget sådär. I alla fall med tanke på att jag inte har några andra planer än att vara hemma ikväll heller.




Wishes

Åh blir galen, har kollat på bostadshemsidor nu en stund och blir sjuk av längtan efter eget boende.
Tänker mig antingen ett mysigt litet krypin eller en öppen och ljus lägenhet, att ha sällskap är ju inte fel men det hade varit en sådan skön känsla att själv bestämma när och när man ska få ha lite tid för sig själv. Får nog ta och drömma ett tag till för inom den närmsta tiden kommer min inkomst inte vara sådär stadig som man kanske skulle hoppas.
Sedan är det mer saker jag gärna vill köpa också.. har klarat mig bra med min mobil fram tills igår då den börja krångla med att ta emot och skicka sms. Fungerar nu till och från vilket är så otroligt irriterande. Önskar mig en Iphone 4.

Prom

Åh jag känner mig dunderstressad! Vaknar flera gånger om natten efter att ha drömt om mitt blivande företag... Livet är inte lätt men å andra sidan, vems fan är det? Idag kan jag i alla fall, från listan att göra, bocka av att ta kontakt med skatteverket. Jag pratade nämligen idag med en jättetrevlig tjej som jag ska träffa redan på måndag för att gå igenom allt med skatt och moms betalning osv. Skönt att få en liten privat lektion sådär för den 25e ska jag på ett informationsmöte men om jag missar något då kan det ju tyvärr kännas lite för pinsamt för att fråga dumma frågor framför en hel del andra människor. Framför allt när de antagligen är en del år äldre än mig.

Nu har jag precis bakat muffins, jag försöker nämligen koppla av lite. Det är också därför jag struntar i att göra den sista engelskauppgiften, som i och för sig antagligen skulle höja mig från G till VG. Men nu vill jag verkligen lägga allt som har med skolan att göra åt sidan och enbart fokusera på massageverksamheten, och självklart allt roligt kring studenten.
Imorgon ska vi fixa med studentflak-pyntet, annars har vi ingenting att gå till skolan till för längre!




Frid och fröjd

Har ingen lust med att skriva ett inlägg egentligen men..

Studenbalen var igår och det var en helt underbart rolig kväll! Bilder kommer jag lägga ut vid ett senare tillfälle.

Idag bestämdes det att jag ska hyra in mig, som massör, på ett företag som heter Formbar. Att jag hyr in mig innebär att jag ska vara min egen företagare så imorgon ska jag så tidigt som möjligt ringa banken och boka möte. Vuxenpoäng till mig!

Melodifestival och goa tjejer.



Har inte så mycket att säga om gårkvällen, vi startade hemma hos Chio och begav oss senare till en krog som heter Hemmaplan. Världen är, som jag alltid säger, så jävla liten. Träffade gamla vänner bara sådär out of the blue.

Har förövrigt solat 2 gånger denna veckan. Och ja, jag vet att man inte ska det med nya tatueringar men jag har ju ändå bal nu imorgon så lite fresh vill jag känna mig. Hade skydd över dom så det gick nog bra ändå. Har väl inte blivit så brun men är i alla fall inte lika blek som förut, känns gott.
Idag hälsade jag på mormor och somnade i hennes nya, sjukt, sköna fåtölj som går att fälla ner hela vägen. Så mycket till sällskap var jag, ha ha.

Nu ska mamma köra mig till Emma, det blir några tjejer från skolan som ska käka och kolla på melodifestivalen tillsammans. Det är final ikväll, heja Sverige!

Sommarhäng

Känns som att det finns något att fira hela tiden just nu. I tisdags var det firande av Chio, i form av fika som hennes mamma gjort i ordning. Igår var det lill-lördag och det blev en sväng ut med några utav tjejerna från skolan, vi hade jättetrevligt och hade gärna stannat längre men skulle upp tidigt denna morgonen för att ha nationellaprov i engelska. Idag hade jag kunnat gå ut bara för att, jag är helt ledig imorgon så skulle ju inte behöva ta hänsyn till något sånt, jag behöver dock spara på pengarna så för mig blir det en lugn kväll hemma men film antagligen. Och imorgon blir det fest firande av Chio.
Jag älskar när det alltid är något som händer, kan det inte bara alltid vara så!
Har sådan otrolig lust att utnyttja min drinkbok som jag köpt, och handla in vad som behövs för att göra lite olika goa drinkar som kaffedrinkar, rosa pantern bl.a. Detta kommer nog inte bli av eftersom det bara verkar vara jag som orkar lägga tid och energi på det. Får ta det någon annan gång, nu snart, jag skaffar gärna lite skills inom drinktekniken till sommaren.



Operation Bröllopsbrud

Har alltid TV på på morgonen så det inte ska vara så tyst och tråkigt hemma. Idag på Vakna med the voice, pratade de om ett TV program som ska starta (dock inte i Sverige än vad jag vet). Programmet handlar om en tävling bland blivande brudar där vinsterna är plastikoperationer. Trailern var helt sjuk, de gör liksom inte bara sådana ingrepp som vem som helst gärna gör utan detta handlar verkligen om att förvandla sig helt och hållet. Vad tycker männen undrar jag då? Vara förlovad med en kvinna och gifta sig med någon som inte alls ser ut som henne.

Snart ska jag iväg till skolan för ett enda prov, kul, jag kan inte alls allt som jag borde kunna men jag hoppas på tur helt enkelt. Borde ju tagit mig tid för att läsa in lite extra denna förmiddagen men istället grovstädade jag rummet. Så typiskt att det ska vara lättast att komma igång med städning när det finns något annat tråkigt som man vet att man borde göra.

I wanna grow old with you my friend

Idag för 20 år sedan föddes lilla Cheyenne.
Men innan jag får träffa och gratta henne har jag ett äckelprov i skolan.
Vad jag fått veta av läraren så ligger jag på VG och måste skriva provet
på samma nivå för att få det slutbetyget..
Har inte orkat läsa inför det mer än en gång så... Wish me luck.

När det strålar från mitt hjärta, som en motorväg av ljus



Soligt balkongmys

Mycket händer på 5 år

Jag sitter och undrar och fantiserar om vart jag befinner mig och hur mitt liv ser ut om 5 år. Var bor jag, tillsammans med någon eller själv? Vad jobbar jag med? osv...
Jag var på arbetsintervju idag och nu ställer jag mig själv frågan ; Vill man vara säljare eller inte? Arbetsintervjun just för att bli säljare, en som kör face-to-face då och inte bakom en telefon (vilket jag testade typ 2 halva arbetspass och inte alls var min grej).
Att ha en lön känns rätt akut just nu och att att han berättade att man dessutom åker iväg på flera små säljarresor under sommaren, inom landet, gjorde mig lite smått sugen på att nappa faktiskt. Men man måste vara stark som säljare och inte ge upp, är man vek eller så är det inte ens någon idé att ge sig in i jobbet.

Förutom att vara på arbetsintervju idag har jag gått runt i stan lite grann med Chio, hon fyller år imorgon men har halsfluss. Var ju planerat att fira till helgen, på fredag, men vetefan hur det blir asså. Verkligen synd.
Minns att jag också var hur sjuk som helst när jag fyllde 18, då hade jag över 40 graders feber och att gå en bit bort på gatan där jag bodde för att äta var hur ansträngande som helst så det var egentligen det enda jag gjorde den dagen förutom att sova.

Trodde jag var stark men hamna jag i en park och levde på att sälja knark

Igår kändes som en supereffektiv dag, jag fick gjort typ 1000 saker och ändå hann jag slappa ett bra tag på balkongen under eftermiddagen. Köpte bland annat nya balkongmöbler så nu är det fint och mysigt där ute. Ska nog försöka hinna sätta mig en stund inte är dax för min arbetsintervju, måste dock vänta på att solen ska nå dit.
Jag lade in mina allra första traderaannonser igår med, ska försöka få sålt 2 par byxor, 2 par klackskor, en jacka och lite mer saker är tanken. Hoppas det går vägen för just nu behöver jag verkligen alla pengar jag kan få tag i! Det är inte billigt att ta studenten kan jag lova.



B-)


Take me on a date



Denna har jag länge varit bra sugen på att se, i veckan hade den premiär på sveriges biografer men jag har inte pengar att lägga på biobesök just nu...

Fucka upp är mitt andranamn

Kvällen igår blev bra. Egentligen skulle det ju inte bli någon utgång men när vi började bli dragna taggades alla till det i alla fall så kvällen slutade på Berså. Där var en hel del människor och jag träffade gamla bekanta som jag inte sett på ett bra tag, vilket alltid är lika kul.
Idag blir det antagligen bara en lugn dag hemma, jag och mamma har lite planer på att köra vår första gemensamma grillning för i år. Blir nog mysigt.



Jag tror jag är kär



Jag kommer

Så jävla irriterande det där med spotify's nya grej.. att bara få lyssna på en låt 5 gånger i månaden. Det är egentligen en smart grej av dom men för fan, låt mig få lyssna på mina favoriter så mkt som jag vill! Nu får youtube agera backup, vilket jag inte är speciellt glad över.
Försöker piggna till lite med kaffe och glad musik nu för ikväll blir det party! Dock ingen utgång, rätt skönt faktiskt för det är inte vad jag är sugen på. Vill liksom bara ha trevligt med vänner idag.
Snart ska jag ta och platta mitt nya långa hår och sminka mig lite, brukar alltid bli lite piggare när man är ett steg närmre.

Let's get this party started

Jag är SÅ pepp inför studenten som är närmar sig mer och mer, mindre än en månad kvar. Den du!


Fixat håret

Älsklings Chio har fixat mitt hår, nu kan jag ha snygg uppsättning på balen och ha fler nice frisyrer annars också + på STUDENTEN! Jättelycklig är jag, tack tack tack.


In i vuxenlivet

Har suttit och mailat mitt CV till hur många företag som helst och sökt jobb, lämnat CV direkt till vissa ställen och sökt genom kontakter. Idag fick jag 2 st samtal från olika ställen inom loppet av en timme, som båda vill att jag ska komma in på intervju. Nu har jag alltså två måndagar i rad inbokade möten och jag känner att ångesten inför framtiden kanske inte behöver vara så stor som jag känt tidigare. Det är ju faktiskt inte HELT omöjligt att fixa jobb!

Mitt i veckan

Sitter just nu på golvet i mitt rum, på mattan som är så mycket mjukare än pallen som står vid bordet.
Har som vanligt inte kunnat sova länge utan istället avnjutit en lite mer än vanligt tidskrävande frukost, nämligen scones. Mums.. jag lade upp det lite gulligt också med en liten skål cream cheese och aprikosmarmelad. Haha.
Har kännt nu i flera dagar att jag har något förkylning som inte helt och hållit brutit ut. Jag misstänker att det är min mamma som smittat mig, ska nog ta och skälla ut henne sen. Detta är inte alls någon bra timing.

Fick lite lust att visa upp min örn lite grann

 

Nu ska jag snart ta på mig varmt och gå ut en sväng med Ozzy, sedan ska jag lägga mig under mitt täcke och spela the sims på mitt ps3. Har hela förmiddagen på mig att mysa hemma för jag har inte lektion förän strax innan kl 16. Segt att åka till skolan för bara den...


Nya tattoos

Igår hade jag min efterlängtade tatueringstid och jag gjorde en ny på vardera arm. Älskar dom och är superdupernöjd! Ska jag vara ärlig har jag redan börjat tänka på vad nästa ska vara för någon (satt och tänkte på det medans jag satt där och gjorde dom). Tänker dock inte säga vad jag tror att nästa kommer vara eftersom jag inte är helt säker ännu. Men någonstans längre ner på kroppen i alla fall, i och med att mina tre jag har nu är på ungefär samma nivå.

Det snöar nu, jag har datorn på ett bord precis vid fönstret och jag kan ju inte direkt säga att jag är glad i att gå ut. Men nu börjar skoldagens start närma sig och jag får ta och borsta tänderna och sånt nu innan det är dags att sticka.


Att sticka ut

Blont sommarhår i all ära men att alla ska göra ljusa slingor till sommaren är ju så vanligt.. Jag gillar den här rödhåriga "trenden" som är nu. Även fast det är fler och fler som färgar håret i någon röd nyans känns det ändå mer annorlunda. Jag gillar mer vinrött men kopparfärgat som den här skådespelaren har nu är också sjukt snyggt, får mig att tänka på typ Ariel, den lilla sjöjungfrun.


Väldigt väldigt intressant! Eller...

● TV / Film

Stockholm / Göteborg ●

● Hund / Katt

Salt / Sött ●

Klubb / Krog ●

Jogging / Walking ●

● Hav / Sjö

● Silver / Guld

● Vin / Öl

Vanilj / Kakao ●

● Skinnjacka / Jeansjacka

Piercing / Tatuering ●

● Jeans / Tights

Matte / Språk ●

● Uppsatt hår / Utsläppt hår

The / Kaffe ●

● Facebook / MSN

Motorbåt / Segelbåt ●

● Tvätta / Diska

Badkar / Dusch ●

All inclusive/ Backpacking ●

Enstöring / Sällskapssjuk ●


RSS 2.0