Hope is necessary in every condition.

Det är okej att tycka synd om sig själv ibland va, bara ibland? Det gör jag i vilket fall just nu.. Ligger i soffan och oroar mig för att, vad som verkar vara ett virus, ska bli värre och att jag då kommer må dåligt när jag behöver energi till att jobba. Det verker i alla leder från höften och ner, inte när jag står och går utan när jag sitter/ligger, vilket bl.a. stört min sömn. Förutom det har de här dagarna hos Carro varit superhärliga, vi var ute med bebis Lovisa en sväng till Smögen, fikade, njöt av solen, hade filmmys, bakade osv.
Tack för sällskapet hjärtat!



Nu ska jag fortsätta att ligga i soffan tills det är nanadags, en film på det och kvällen är räddad.

And all we see is forward

Imorgon lämnar jag Göteborg för att i 2 dygn vara hos min efterlängtade Caroline och hennes dotter Lovisa. Har ännu inte sett hennes bebis mer än på bild så det är verkligen något jag ser fram emot!
Vad vi ska göra de här 2 dagarna har jag ingen aning om, hade kollat att vädret skulle vara fint men kom nyss på att det var i Göteborg jag hade kollat.. Kanske är det ungefär samma ändå(?). Hoppas det.

Kvällen var fin, bakade äpplepaj som vi här hemma avnjöt till en bra film, faktiskt en mycket bra film, nämligen The Lincoln Lawyer. Men nu ska jag nana så jag vaknar pigg i tid imorgon för att ta mig till centralstationen och sätta mig på bussen.

Natti.

Klara Joss checked in at Klaras Cosy Place

Mitt liv ser för tillfället ut i stort sett som såhär: Jobbar, samlar kraft, jobbar, umgås. För att slå flera flugor i en smäll händer det inte allt för sällan att jag umgås OCH samlar kraft = myskvällar (bl.a.). Igår var en sådan kväll, en mycket lyckad sådan kväll! Idag har jag inte lika många flugor att smälla utan sitter med min mugg varm choklad som sällskap och ska snart se på någon film, blir nog Waiting for forever.


Jensens Bøfhus

Nu närmar det sig nana dags och jag går till sängs nöjd med dagen. Trött kom jag hem och fick besök utav en vän som behövde låna min scanner, vad gör man inte för sina vänner ha ha. Därefter fanns det egentligen inga planer men fick frågan om att gå ut och äta så efter att duschat mig fräsch igen (sedan jobbet), begav vi oss ut i regnet som precis hade börjat ösa ner.. herre, vilket regn alltså! Det blev middag på Jensens Bøfhus och efter det handlade vi med oss 2 stora påsar godis från 4-gott och åkte till biografen för att se vad som fanns att se. Blev inget med det, eftersom vi inte nöjde oss med de platser som fanns kvar, istället hyrde vi med oss 2 filmer hem. Easy A och Just go with it, härlig komedikväll med andra ord och det behövdes skrattas lite kan jag säga. Har haft sådant ostabilt humör denna veckan, beroende på en del olika saker.






Gummi armar

Lördag idag och jag hade nästan dödat för att vara ledig, mina armar är svaga och ömma efter all massage denna veckan. I onsdags fick jag ett infall och följde med en vän ut på kvällen, vi började lugnt på restaurang Vasa Viktoria och gick sedan vidare till Nerfertiti. Kom hem vid 3 på natten och jobbade dagen efter, vilket faktiskt gick jättebra.

Har förresten fastnat helt otroligt för serien Pretty little liars.. Har sett minst 2 avsnitt om dagen denna veckan, blir inga mer just nu för ska snart dra mig mot salongen. Har 2 kunder idag och 2 imorgon, sedan kan jag vila ända fram till nästa helg. Skönt.
Under mina lediga dagar ska jag äntligen åka och hälsa på Caroline, har gått allt för lång tid sedan sist! Längtar, längtar, längtar.


Dagens jag

Vet inte riktigt vart jag har mig själv just nu.
Ledig dag.
Ont om pengar.
Bra väder (tror jag).
Icke fungerande mobil.


Orkar inte, inte nu.

Helgen bestod av fest,jobb, chill, jobb. Den var rätt nice, men idag har jag haft en låång arbetsdag, imorgon är det nästan lika mycket att göra. Trött trött trött, orkar inte skriva.
Nu blir det film och ikväll lägger jag mig tidigt!

RSS 2.0