22.22


Girls night

Igår firades Jenny med middag och utgång, vi åt och värmde upp med lekar hemma hos henne och det var verkligen jättetrevligt, mysigt och kul!
Kom inte hem så där jättesent och var inte direkt full men har ändå varit helt död idag, man kan verkligen säga att det varit en typisk söndag... Egentligen har jag väl inte gjort så mycket mer än legat i soffan och spelat ps3 och ätit en massa mat och glass. Försöker njuta av att inte vara tvungen att göra något alls men får samtidigt lite ångest över att jag inte tar vara på dagen, varför ska det vara så svårt att bara slappna av?

Bilder från igår







Chilligt

Utgång igår och imorgon, det innebär att denna fredagskväll spenderaså hemma i soffan. Har dukat upp med godsaker (glass med bär, dadlar, pepsi och riskakor) och ska snart sätta på filmen Due date, har hört att den ska vara bra/rolig så det får vi hoppas på.
Orkar inte skriva mycket, känner mig inte sådär supersocial utan vill bara chilla. Tänkte bara updata kort. :-*


Thank god for fridays

Nu är det väl dags att göra sig i ordning lite så jag inte ser lika död ut som jag känner mig. Var ute på sticky fingers igår, kom i och för sig inte hem allt för sent men är ändå sjukt trött. Hade tänkt mig en utekväll idag också men får se om jag känner för det senare, just nu vill jag egentligen bara ligga hemma med en fet godispåse och glo på någon film. Låter otrooooligt skönt i mina öron!
Köpte en liten dator igår. Den har ca 10 tums skärm en batteritid på 10 timmar, PERFEKT för plugg helt enkelt.


Never let me go

Herregud vad saknad och sorg kan göra ont... Imorgon är det begravning och då kommer den otroligt fina låten Bless the broken road att spelas.
Har egentligen inget mer att säga, skulle bli allt för personligt att skriva allt som rör sig i mitt huvud just nu.




Too cool for school

Kom lite sen och därför stressad till skolan, där satte jag mig då utan att tänka på det i fel grupp och var med på hela den lektionen för att sedan upptäcka att det inte varit rätt och då hade jag redan missat den som jag egentligen skulle varit på. Good work!


Frida var här lite tidigare och ställde upp som modell för mitt projekt, gjorde 2 sminkningar på henne. Det är ju själklart inte tillräckligt men får fortsätta någon annan dag denna veckan. Inlämningsdagen är uppskjuten till nästa vecka (pustar ut).


Bubblegum make up



 


I used to be schizophrenic, but we're okay now.


Några av de saker som nu är i min ägo
(från listan på vad jag shoppat som jag skrev här om dagen).

Welcome sunshine. Blir väl som förutspått dåligt väder nu snart igen men denna helgens sol har varit mer än välkommen. Fick en känsla av att våren kanske kanske kanske (håller tummarna) inte är såå långt ifrån nu trots allt. Längtar efter att kunna sitta med en kaffe på något cafés uteservering! Fortfarande sjukt kallt ute jag vet, men man kan ju alltid drömma...

Feeling like letting go

Just nu har jag pengar att röra mig med om man säger så, har en del saker att betala men en hel del kommer jag ha över och det har jag levt ut en del både igår och idag då jag gått omkring i stan i några timmar.
Har köpt:

Monki:
• 2 st tröjor

H&M:
• linne
• kort t-shirt

Lindex:
• tröja
• skor
• ring
• halsband
• BH
• 3 st ögonskuggor + ett läppstift

Kicks:
• primer
• Cliniques 3- stegs hudvård

One more night





Cambilder på smink från igår och idag.
Man ser inte så tydligt men batteriet på kameran är urladdat för tillfället ;-/

Where I wanna go

Det borde inte vara tillåtet med reklam för resor... Är så sjukt sugen på att bara klicka in mig på ving eller något och boka första bästa resan någonstans. Känner mig som en grinig liten skitunge som vill ha lördagsgodis på en tisdag. Uääääh! Drömmer om Thailands stränder, paris gator, Spaniens värme, Cyperns festande...

I wanna go crazy, that's were I wanna go
I wanna go crazy, with you

Inspiration



Make up with love


Don't dream your life, live your dreams

Det blir nog inte utgång ikväll som det var tänkt. Så då tänkte jag automatiskt att det får bli hemma-myskväll med film och godis men är inte riktigt sugen på det.. ÅÅH, hjälp mig med mina avskyvärda I-landsproblem.
Har äntligen tagit tag i vad som måste göras för skolan, har skjutit upp det dag efter dag (fy mig). Har väl inte direkt pluggat något idag men har börjat med sminkningarna som jag ska bygga mitt årsprojekt på. Eller i alla fall ha med som en liten del.. får helt enkelt se hur resultatet blir senare.

Har förresten beställt en klänning som jag tänkte ha till balen. Den är rätt så enkel svart så får se om jag nöjer mig med den som den är eller ifall jag går och köper strass stenar och fäster på själv. Har även beställt min studentmössa så nu slipper jag tänka mer på det. Har ärligt talat inte hört någon som är så sent ute med det som jag. Man kan ju tro att jag inte riktigt är så pepp på att ta studenten, men så är inte fallet! Det enda negativa jag ser med att gå ut skolan är ångesten inför vuxenlivet. Men det är ju ändå något som jag längtat efter så länge, allt det där med eget ansvar, eget hem m.m.

If you can think it, you can do it

Use your smile
to change the world.

Don't let the world
change your smile.

Svinalängorna


Frida var här en sväng och kollade på några Jersey Shore avsnitt med mig, mysigt men eftersom jag bara legat hemma är jag jätteseg nu. Känner mig som en gammal kärring, sitter hemma och gäspar en lördagskväll kl 22... Vad ska det betyda liksom? Ifs kan jag ändå inte göra så mycket kul känns det som när jag inte har pengar.
Så länge man inte blir bjuden då ;-) vilket jag blev av mamma igår, vi var på bio och såg filmen Svinalängorna. En svensk film med Noomi Rapace som kortfattat handlar om en svår uppväxt i en problemfamilj. Jättebra och väldigt gripande, rekomenderar den för er som gillar drama!

Snart en veckas lov!

Idag på praktiken fick vi klart ändringen av skyltfönstrena. Det nya temat är 50-tal och de söta glada färgerna får en att längta såååå mycket efter vår och sommar! Imorgon är sista dagen där och eftersom jag jobbade över ett par timmar igår så kommer jag få gå tidigare imorgon. Hade gärna bakat något att bjuda på men efter att ha bakat kladdkaka till mig själv och Frida idag så orkade jag inte ställa mig och baka en gång till så jag får helt enkelt köpa med mig en kakburk på vägen dit. De blir nog glada i vilket fall.

De två senaste nätterna har jag sovit riktigt dåligt så nu ska jag ta en paus från sängen och sova i min bäddsoffa, förhoppningsvis hjälper den lilla förändringen nattens sömn. Ligger redan här med halvslutna ögon, gott.


Doggydog

Sitter hemma just nu och mumsar på varm choklad medan jag väntar på att mamma ska hämta mig. Vi ska åka och kolla på en hund idag, så kul! Vet inte än om det kommer bli våran men vad det verkar som är vi ju i vilket fall ett steg närmre att bli hundägare. Hade kunnat tänka mig en katt annars men vi bor för högt upp och en innekatt klarar inte mamma av att ha så det får vänta tills jag flyttar till något eget i så fall.

Creativity never sleeps

 

Har börjat så smått med att leta inspiration och börjat skissa på sminkningar som jag kan göra för mitt projektarbete. Frida ställer upp på att vara modell och det är henne jag ska sminka och sedan fota till min portfolio. Wish me luck! Det är ett roligt arbete att pyssla på men när det har med skolan att göra är jag väl inte sådär jättepepp på att göra det nu nu nu för att få det klart i tid... Behöver ändra min inställning en aning skulle jag gissa.

 


Home is wherever I'm with u

Har kollat efter hund på blocket tillsammans med mamma, en intresseanmälan skickade vi på en hund som är blandis mellan amstaff och något mer (ser ut som en blandning mellan amstaff och jack russel). Jättesöt!
Trivs bättre med soffan som jag ställt den nu, fick för mig att möblera om lite igår när rastlösheten höll på att göra mig galen.

 


You’re my smile when I’m stuck with a doubt.


Finally!

Äntligen dags att nana haha, har haft en sådan dag som man bara väntar på ska ta slut.. Har känt den värsta rastlösheten man kan tänka sig, men nu har jag tack och lov blivit allt tröttare och tröttare under tiden som jag legat i soffan och kollat på filmen A man apart som sändes på TV3. Har ställt om soffan och soffbordet i mitt rum och tyckte det blev rätt mysigt. Älskar förändringar så att möblera om är något jag gärna gör ofta men mitt rum har liksom inte så många möjliga sätt att se ut på.

Köpte solkort idag, är trött på att känna mig så blek. Dit jag går nu har bra priser, till skillnad från det senaste stället jag hade kort hos där varje solning kostade 100 kr. Jag menar, seriöst....?!



Weekend

Jag & babe

Efter att ha varit på pjäsen igår skyndade jag mig hem och hämtade grejer för kvällen och åkte direkt till Frida, där åt vi god middag och fixade oss tillsammans innan vi åkte till hennes syster och förfestade.
Hade en bra och rolig kväll igår men när det när den började gå mot sitt slut lyckades dock några idioter (som var på samma fest) dra ner mitt humör rätt ordentligt.
På vägen hem, när jag var i stan, såg jag en kille ligga medvetslös mitt på gatan. Det stod folk omkring honom som inte visste vad de skulle göra men hade tydligen ring ambulansen redan. Han låg och skakade och hade enligt vad folket trodde fått ett epilepsianfall. Jag la min jacka över honom så han skulle hållas varm och väntade tills ambulansen kom. Ingen där kände honom och tanken av att det lika gärna kunnat hända bland fel människor eller kanske ännu värre på någon plats där det inte finns några människor, skrämmer mig.

Ikväll blir det nog bara soffan för mig, ligger redan här med magen full av middagsmat och godis. Kan väl inte direkt påstå att jag känner mig speciellt glamourös för tillfället.

Jag vill bara spola fram tiden lite

Har ont i hela kroppen, känner mig äckligt hänging, halsen gör ont och huvudet är så tungt att det känns som att jag är i ständigt behov av att vila det mot kudden. ÅH, jag som ska ut imorgon! *Ber om ett mirakel*
Min stödbåge på överkäken som sattes på tändernas baksida lossnade samma dag som jag fick den, idag har jag en akuttid för att fixa det men resten av dagen kommer jag nog ägna åt att ligga hemma och spela ps3. Ändå rätt gött så, don't pity me :-)

Sjukskrev mig för morgondagen också, då blir det nog samma sak men mitt på dagen någon gång ska jag följa med mamma och se på en pjäs som en klass i hennes skola (hon jobbar som lärare) sätter upp.
Det är den klass som jag gick i från 0- 5 an så det ska bli roligt. Det är dock inte alls många kvar i klassen som gick där då jag gick där.


Ingefära te & ett nytt leende ♥

Hade kvar pannkakssmet från igårkväll så det blev pannkakor till frukost, hur gott som helst så snacka om en toppenstart på dagen. Kände mig dock att förkylningen blivit lite värre och tog därför en treo innan jag sprang iväg till odontologen. Känns lite tråkigt att sluta gå dit nu eftersom jag gillar min tandläkare så mycket. Men vad ska man säga, fick bort tandställningen så det är fett värt det! WOHO.
Gick till praktiken efteråt men var för hängig för att orka slutföra dagen där så stack efter lunch. Gick och handlade ingefära och C-vitamin brustabletter så nu ligger jag här hemma och häller i mig mängder med ingefära te. Vill bli frisk fort fort fort, har inte tid att vara sjuk! Fast i och för sig... när har man det? Det passar ju egentligen aldrig, haha.

I like, I like

RSS 2.0