Did I say

Denna låten är för sjukt jävla underbar. Love it!



Halvligger på sängen och dricker Pepsi Max och försöker njuta av känslan utav ledighet. Lite svårt när man inte kan hitta på så mycket eftersom det ser osäkert ut med .... dam dara dam (trumvirvel).... pengar, vad annars?? Väntar på att min redovisningkonsult skickar mig månadens resultatberäkning, tills dess jag får den gnager oron/ångesten i mitt undermedvetna och påverkar humör och sömn något otroligt. Kanske är det därför jag verkat så bitter i mina inlägg på senaste, eller har jag ens det? Jag kanske mest får för mig det?

Everybodys free



Hot cocoa and bad weather

Såg idag i mitt bokningsblock att jag inte alls jobbar hela veckan, som jag trodde, utan jobbar lite imorgon och lite på onsdag sedan är jag ledig en hel vecka. Vadå nice! Men nu sitter jag och funderar på vad jag kan hitta på under den lediga tiden, lite svårt att komma på något. Vädret är ju inte direkt att lita på, de här senaste dagarna har det ju regnat så galet mycket så man skulle kunna tro att det skulle bli översvämning.

Så även ikväll, vilket jag hade en känsla av tidigare så på vägen hem handlade jag med mig kakao och gjorde varm choklad och mackor namnam.


yesterday is history, tomorrow is a mystery

Jag kom på när jag satt på vagnen imorse att jag hade skyndat mig till vagnen som gick en timme tidigare än den jag tänkt ta så jnär jag kom till salongen hann jag göra ordning mer pyssla lite med det ena och det andra som jag i vanliga fall kanske inte lägger ner så mycket tid på. Kändes rätt värt faktiskt.
Vinet jag drack igår gjorde sig dock påmint under dagen, jag blev svag och darrig i kroppen så jag såg riktigt fram emot sushimiddagen jag och en vän planerat in efter jobbet. När jag sedan väl satt på restaurangen, hungrig som satan, ringde en tjurig kund och gnällde otacksamt åt mig.. då rann det över för min  del.
Man slutar ju aldrig att förundras över människors olika beteenden!


 

Snart snart snart släpa mig in i andra rummet för att bädda ner mig under täcket till någon film och mysa.

Live recklessly

Åh, kom efter många hinder på vägen hem vid 01.30 inatt efter att ha varit på kalas. Så slut att jag bara slängde av mig kläderna och kastade mig i sängen. Skönt då men mindre skönt när jag vaknade imorse med sminkrester och allt. Tro fan att kaffe var det första jag tänkte på då så medans kaffebryggaren var igång så tog jag och fräschade till mig i badet. Känner mig som en ny människa. Eller kanske inte, är fortfarande trött i mina armar efter att jag hade min första jobbdag igår sedan jag bara legat hemma sjuk.



Bilden har inget med texten att göra men jag tänkte bara visa vad jag införskaffade under shoppingrundan i fredags.

Live & love


Här sitter jag i lägenheten och är pigg mört (vad är förresten en mört, någon fisk av något slag ja men vafan..?!). Klockan börjar bli mycket och jag ska upp tidigt imorgon och jobba, 4 timmars masserande jo tack.

I varje fall... Jag har haft en bra ledig fredag. Kom ut på en promenad med vovven på förmiddagen och märkte att med tröjan jag hade på mig blev det för varmt, gott väder med andra ord! Resten av dagen har jag spenderat på stan där jag och en vän började med sushilunch. Jag som hållt mig så bra ifrån att shoppa tillät mig sedan att för en gångs skull köpa lite skoj. Det blev nödvändiga saker inför hösten + 2 st halsband som jag kom billigt undan med (så dåligt samvete har jag klarat mig utan).
Efter denna shoppingrunda satte vi oss och tog ett par glas vilka satt fint kan jag lova.

 





Asos ♥

Det riktigt kliar i fingrarna på mig!

Sminkbilder

Vad gör man dagarna i ända när man ska vara "snäll" mot sig själv och vila ut den jobbiga förkylningen som plågar en? Jag har legat i sängen i flera dagar och såklart har jag kollat igenom datorn lite grann under tiden. Här är några bilder jag hittade som är från ett sminkprojekt.


 


Lousy day

Ligger just nu på min säng och lider utav att allt känns obehagligt. Det är varmt, jag är täppt i typ hela huvudet som det känns, det finns inget bra på TV, samtidigt skulle jag inte riktigt orka följa någon film eller sådär ändå.
Uuäääähhh.....! Har varit hemma hela dagen, bokstavligt talat. Som den sjukling jag är har jag bara väntat på att tiden ska gå och tyckt synd om mig själv, nej det var lite av en underdrift... Jag har varit så trött på mig själv idag att jag bara önskat att få sjunka under jorden och försvinna. Bara för ett tag. Och som grädden på moset har jag inga Treo kvar hemma eftersom jag glömde dom på jobbet i söndags.
Lite duktig har jag ändå varit och löst några problem som uppstått kunder och mig emellan, men det skulle krävas såå många fler bra utföranden för att jag skulle känna mig hyfsat nöjd med mig själv och dagen. Kasst!
Känns visserligen rätt bra att jag mår såhär under min lediga tid eftersom jobbet kräver att man är där jämt.. man kan ju inte som egen företagare riktigt vara sjuk hur som helst.
Snart är dagen över skönt nog men frågan är ju.... kommer jag få någon sömn inatt? Hade sömntabletter till hands förr men dom vet jag inte ritkigt vad som hänt med. Usch vad jag låter bitter, ännu något negativt jag hittade nu ; )


11-08-15

Min dator står hos moster och jag befinner mig hos mamma, det känns i och för sig som att det räcker med det internetet jag har på Iphonen men passar på att skriva här när jag har snott mamma dator för några minuter.
Jag har både fått jobb gjort och haft en trevlig stund på stan, mötte mamma under min 3-timmars lunch och gick till pustervik där hon åt lunch och jag fikade. De har en trevlig servering under dagarna och verkar ha en sjukt nice bar på kvällarna, har dock aldrig varit där. Är med på min att-göra-lista. Efteråt gick vi till Myrornas second handbutik och flummade runt en del, vi kan vara rätt barnsliga tillsammans jag och mamma och vi gick runt i affären och kallade varandra högt för konstiga namn... mamma kallade jag för mormor och hon kallade mig Berit.


Courage is the power to let go of the familiar.

Jag är trött och på myshumör nu så medans jag ligger i sängen med TVn på som sällskap kollar jag runt lite efter roliga appar till Ihpone, ibland behövs det ju lite extra för att få tiden att gå. Appen jag är mest för just nu är Instagram, med programmet kan man göra fint både bilder som man redan har i sitt bildarkiv och ta bilder direkt.
Det är med Instagram jag tagit bilderna i inlägget tidigare.
Åh, apropå att ta bilder så hoppas jag verkligen att jag ska få åka på min roadtrip genom USA som jag så länge velat. Då ska jag fota allt möjligt och kanske göra någon sorts fotofix grej utav det.




 


12 aug - namnsdag

Fredagkväll och jag sitter hemma och kollar på Sagan om de två tornen, anledningen är jobbveckan som börjar imorgon och jag behöver därför varva ner så jag kan somna tidigt och förhoppningsvis känna mig lika utvilad när jag vaknar som jag gjorde imorse.
Det är min namnsdag, ärligt talat tycker jag det är lite töntigt att göra en grej utav det och bryr mig inte så mycket men pga traditionen mamma och mig emellan går det ju inte att ignorera denna dag. Jag ringde därför henne efter frukosten för att planera dagen.
Vi spenderade först tid hos mormor och hennes man. Där, under middagen, bestämde förresten jag och moster att jag ska flytta in hos henne i lägenheten som jag haft för mig själv nu i två veckor. Ska bli skoj.


Efter att ha varit hos mormor bakade jag och mamma kakan som skulle vara avgörande för hela dagen, mazariner är ju just det som blivit vår namnsdagstradition, den blev sjukt god!


Vi tog med oss kakan till parken bakom huset där vi bor, där satt mammas man och hans vänner och spelade gitarr och sjöng. Här satt vi och myste till solen gått ner.

En bild utav Härlanda fängelse som jag passerar på promenaden mellan familjens lägenhet och mosters lägenhet.

Buy me a life.

Jag vill shoppa, resa och massa sånt där som kostar pengar. Jag längtar så till det blir möjligt.


Work hard but party harder

Är jag bakfull idag? Eh.. ja.  Har inte kommit ur sov T-shirten än och misstänker att jag inte kommer göra det på ett bra tag heller. Skulle tagit det lugnt igår men så blev jag på party mood och där ändrades kvällen...
Jag har 2 dagar kvar tills jobbveckan kör igång och jag ska ta vara på tiden genom att bara dega idag och fira min mammas man (i efterskott) med middag imorgon. Det är även min namnsdag imorgon och sedan jag var liten har jag och mamma haft som tradition att fika mazariner då, därför ska vi slå två flugor i en smäll och baka en mazarintårta till middagen imorgon. Mmmmmmmmums.


Hello there nice life.

Mamma kom hit imorse och vi drack kaffe tillsammans medans regnet öste ner utanför, när det lugnat sig och såg ut som att det skulle bli bättre väder tog vi oss ut med hunden och promenerade runt sjön som finns i mitt område. Skönt att komma ut i skogen ibland, ska bara vara så jävlans svårt att ta steget att verkligen komma ut på det sättet. Jag är tyvärr en sådan människa som behöver bli pushad.
Efteråt ville vi umgås lite till så vi åkte tillsammans och handlade, lite småkul att handla mat tillsammans till olika hem eftersom man blir inspirerad utav den andra och lätt får med sig lite för mycket. Samma sak gäller kläder etc.
Blev i alla fall en god middag för min del och nu ska jag snart dra mig in i duschen och fixa mig inför kvällen- blir en lugn utgång till El Corazon.


A little about a lot




I don't know why, I don't know why.

Ibland kommer dagar då jag undrar om livet kan bestå utav en blandning av slump och öde.. och hur det isåfall går ihop. Det är så mycket jag vill göra utan att det känns som att det någonsin kommer att bli av, även fast jag alltid haft den inställningen att man kan göra vad man vill bara man vill det tillräckligt mycket.
Det är inte kul att inse att man ibland tvekar, det får mig att känna mig som en svag människa som inte står för samma sak i alla väder. Jag har kommit på mig själv med att jämt skjuta upp mina drömmar, och självklart kan jag kanske inte leva ut dom ifall jag har något i min väg.. men.. let's face it, det kommer alltid finnas jobb eller något annat som håller en tillbaka. Det låter som att jag får klura lite på detta och förhoppningsvis hitta mina lösningar tids nog...

 



Days like these

Har varit dålig på att skriva men så är det jämt med mig när jag har bakis-deg dagar.
I lördags, efter att kommit hem från Lovisas underbara dop och dopkalas, var jag ute på en go barrunda. Utekvällen skulle egentligen tillägnas en vän som tog sin sista Göteborgsutgång innan den kommande flytten till Stockholm, men efter att jag mött upp tjejerna i stan var i tillsammans i säkert mindre än en timme innan alla splittrades.
Blev lagom go i huvudet under kvällen men vaknade i finfint skick morgonen därpå, var bara lite seg sådär. Fick bli pizza-chips-godis söndag.
Kan sällan säga att jag fått något vettigt gjort sådana dagar men jag tröstar mig med att alla får ha heldagar som soffpotatisar lite då och då.


And everytime I'm meant to be acting sensible..

..you drift into my head and turn me into a crumbling fool.

Huvudet är med men inte kroppen, om det ändå vore tvärt om..
Efter jobbet måste jag lösa en tvättid på något sätt, antingen här eller hemma hos mamma. Måste i vilket fall åka till henne för att hämta smutstvätt så jag har något att ha på mig dagarna framöver. Ska färga håret också, usch utväxt är inget skoj, jag tyckte det var roligt att färga när jag var yngre men nu känns det bara som ett jobbigt måste. Vad hände med det?!
Dessutom måste jag vara duktig och fixa och trixa lite med företagspengar- och papper. Det känns som att dagens timmar inte riktigt räcker till.



Every moment is a golden one for him who has the vision to recognize it as such.

Jobbveckan är i full rulle, jag börjar vänja mig mer och mer vid mina x antal timmars masserande- tur är väl det. Det betyder dock inte att jag inte ser fram emot min ledighet.. Jag strök till och med bort helgen i arbetsschemat. Det gjorde jag ifs för rätt länge sedan eftersom jag inte får planera in några bokningar då, det var ren tur att denna helgen prickade rätt med Carros barns dop och "hejdå-utgången" för en vän som ska flytta. Underbart med flyt måste jag säga!
I veckan har jag mosters lägenhet för mig själv, skulle egentligen blivit min inom en snar framtid men icke.. Hon ändrade sig typiskt nog och bestämde sig för att ha kvar den. Får bo här så mycket jag vill, och hon är inte hemma alla veckor så än så länge fungerar det ju bra. Längtar bara så sjukt mycket efter ett eget place.




Frukosten förvandlades till en sjukt irriterande stund när en kund ringde och ville boka en tid som inte fanns, finns det något mer störande än tjuriga tanter som försöker lägga över sina problem på en? Det är väl inte mitt fel att det är nästan fullbokat ett tag fram över och att hon är sent ute. Skrattretande.

RSS 2.0