Hard times ahead

Idag blev även jag en glad Iphone-ägare. Den är dock låst och mitt abonnemang behöver tecknas om för att jag ska få bra surf och kontakterbjudande, därför kommer jag komma igång med telefonen imorgon som tidigast. Har verkligen längtar efter att ha kamera, telefon och surf på ett och samma ställe. Nu är jag sååå nära, aah!

Imorgon firas en väns födelsedag, det blir nog en bra kväll och med mig tar jag en box vin och ett gott humör. Det blir ingen utgång, åtminstone inte för min del har jag bestämt. Har nämligen en del kunder inbokade till helgen och därefter följer en hel vecka med fullproppat schema, hjälp! Min kropp kommer vara död, veckan därefter är jag ledig och den tiden behövs nog för att kunna återhämta mig.... Kommer bli sleten som f*n!


Where the action is

Ååååh sova sova sova! Det är precis vad jag ska göra nu, har inte sovit så mycket de här senaste dagarna om man säger så. Det har jag märkt då jag nickat till ett tiotal gånger under en och samma, ändå ganska kort, spårvagnstur osv. Jag fick igår veta att min kusin ville ge mig 2 st biljetter till festivalen Where the action is, som var idag. Jag sov (högst typ 3 timmar) hos en vän och åkte sedan tidigt på morgonen för att hämta biljetterna. Efter det har det varit full rulle med jobb och sånt så nu kan jag äntligen få vila lite och förhoppningsvis få sova så många timmar som egentligen behövs. Synd är det dock eftersom jag är ensam hemma vilket händer så sjukt sällan så när det väl är så känner jag för att utnyttja tiden med lägenheten för mig själv på ett bättre sätt än att sova bort den...
Jajja, behöver nana i vilket fall vill bara tillägga att Coldplays spelning idag på festivalen gick rakt in i hjärtat, fick rysningar så huden knottrade sig!


Gaaalenpaanna

Ja man tackar och bugar för en härlig midsommarhelg då.
Hade en mycket trevlig kväll hos Jenny på midsommarafton, grillning och 5-kamp blev det. När min dricka tog slut blev det lite sug efter en utgång så istället för att stanna och sova där som de flesta gjorde åkte jag och Milla in till stan för att sätta oss på någon krog i vasa, det gick ju som det gick med det... Har aldrig sett det så dött i vasa! Det var stängt överallt så det blev till att dra en kebabrulle på vägen hem till mig där vi sov båda två.
På lördagen blev det en hel del bakismölande av chips och choklad och på kvällen stack vi in till vasa där vi satte oss och tog några glas. En chillkväll som var så galet efterblivet känner jag asså! Kom hem halv 6 på morgonen efter att ha skjutsats omkring i en cykelkorg av en främling.


What to do

Vad gör man när allt känns åt helvete? Vet inte vad jag ska ta mig till, mitt hår och mina kläder suger och jag vet inte vad jag ska göra för att känna mig bekväm... Detta är inte skoj ska jag få be att tala om. Damp damp damp, jag orkar inte med mig själv haha. Försöker tänka på att det kommer bli en rolig kväll i vilket fall, men det där med utseende är något som stör alla även fast man ofta får höra "jag orkar inte bry mig".

Midsommar

Snart är det dags att inhandla allt som behövs till ett grill-midsommarfirande, drickan är självklart ordnad men det kan ju vara en bra idé att ha lite mat med sig också.
Förutom detta sitter jag och tänker på hur jag ska se ut, jag tog i förrgår ut mina extensions eftersom de var helt åt helvete, risigt och slitet som satan! Så fort det finns tid ska jag göra nya ordentliga, slingor med keratinfästen, hos Stella på salongen. Hon är grymt duktig på sitt arbete och jobbar enbart med bra produkter.


Nelly.com's klänningtävling

Minns ni när nelly.com hade en sådan där bikini-styling tävling? Nu har de en likadan fast för klänningar och om ni är som mig så gå ni in och bara leker lite, det påminner lite om sådana där barnsliga spel som finns på nätet. Hur vet jag det tro.. jo när jag ligger hemma med feber gör jag en massa barnsliga saker, jag blir liksom yngre i huvudet de dagarna, bl.a. tycker jag om fåniga filmer som jag annars aldrig skulle gilla.. Det är något skumt det där asså.

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Här är i alla fall den klänningen som jag komponerade ihop, lite gullig va?

Fina texter och kinespuffs

Mamma hittade idag ett gammalt block som jag skrivit i för längesedan. Så nu sitter jag här och mumsar på kinapuffar och  bläddrar i från början till slut, hej minnen! Blocket är fullt med en massa olika fina texter som jag hittat på lite random ställen. En text lyder:


Jag önskar dig tillräckligt mycket sol,
för att ditt liv ska vara ljust.
Jag önskar dig tillräckligt mycket regn,
för att du ska kunna uppskatta solen.

Jag önskar dig tillräckligt mycket lycka,
för att du ska bevara livslusten.
Jag önskar dig tillräckligt mycket sorg,
för att även små glädjeämnen ska verka stora.

Jag önskar dig tillräckligt många vinster,
för att du ska få allt du behöver.
Jag önskar dig tillräckligt många förluster,
för att du ska uppskatta allt du har.

Jag önskar dig tillräckligt många välkomnanden,
för att du ska klara av det slutgiltiga avskedet.


Med ett humör likt en berg&dalbana

Vet inte riktigt vad som hände igår men allt var bara fel. Bl.a. stack hunden iväg när jag var ute med honom och jag har nog aldrig haft sådana mammakänslor någonsin, jag blev så orolig att jag grät! Och så visade det sig att han stuckit ifrån parken och ner på gatan, med massa trafik, för att komma hem. Han gillar inte regn och ville därför inte vara ute mer än nödvändigt... Blev extra kinkig och kunde knappt titta på honom resten utav kvällen, ja jag vet- barnsligt, men jag var faktiskt tjurig som en unge i stort sett hela dagen.

Är så sugen på shopping så det finns inte...  det var länge sedan jag hållt mig såhär bra ifrån att köpa något som bara är för "skojs skull" men nu har jag inget val. Jag vet att jag kommer ligga på minus första månaden/månaderna och jag behöver alla mina pengar till hyra osv. det känns som att jag får smaka på den bittra sidan utav vuxenlivet. Oj gud, vad jag låter bortskämd nu ...


Vad har förresten hänt med bilduppläggningen? Det går ju inte att lägga upp något?!

Regniga, grå hamnstaden Göteborg

Ni vet en sådan där dag då man bara vill vara ifred, utan att något alls egentligen hänt, en sådan dag som alla har emellanåt. Det har jag idag. Ciao.

Kära Fredag

Kom precis hem, nu senast var jag iväg och åt buffé på ett riktigt mysigt ställe i närheten av där jag bor. Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukisshorts och stor tröja för nu ska jag chilla gärnet! Det har varit en effektiv dag- gott samvete!
Måste säga som så att alla ärenden (även de som vanligtvis klassas som tråkiga) känns rätt spännande och roliga att uträtta när det är p.g.a. sin egen verksamhet. Hade dock hoppats på att ha en "vanligt" rolig kväll denna fredag, men har fortfarande inte de pengarna att spendera riktigt, med tanke på att jag faktiskt kan vilja ha pengar till midsommar. Asså seriöst.. midsommar! Har inte tiden gått vansinnigt fort?! Kommer vara 40 år om något som kommer kännas som typ 5 år, nej usch sådana tragiska tankar får jag inte ha, fram med de roliga. Det roliga för tillfället är att jag har en så bra känsla om framtiden, jag har ingenting att gå på men det känns ändå som att framtiden ser rätt ljus ut.



Tro hopp och kärlek

Vad som väntar mig idag:
  • Besök på Östra för provtagning
  • Vandra omkring med reklamblad
  • Handla lämpliga kläder att arbeta i
  • Växla mina Eurosedlar som ligger i plånboken och ständigt påminner mig om att jag nu är i Sverige och inte i härliga Magaluf :(
  • (kanske ta en sväng förbi salongen)

Satt igår och tittade på en massa lockande resor, Chio hittade en till Turkiet på 22 dagar som inte ens kostade mycket. Snacka om att jag skulle bli avis om hon drog, jag hade så jättejättegärna åkt på någon så lång resa men har nu jobbet som håller mig tillbaka. Skulle jag lyckas få till en ny resa skulle det gälla en veckas semester.
Egentligen kanske man borde öva sig på att spara istället och sedan dra på någon helt amazing resa till flera resmål på raken, det låter rätt nice. Om man skulle lyckas vill säga.


You are the reason

Okej idag har jag suttit med lite papper och sorterat o.s.v. men jag imorgon måste jag verkligen ta mig ut och göra de där ärendena som krävs i tillfället, flera utav ärendena innefattar kostnader av något slag tyvärr och jag känner att paniken bara växer och växer. Önskar att jag på något magiskt vis kunde spola fram tiden några månader (bara för företagets skull), men samtidigt absolut inte spola förbi någon sommartid!



Restless

Så här sitter man, sugen som fan på att dra ut men med hela samvetet fullt med fakturor att betala. Vad gör man?
Jag sitter åtminstone inte ensam i denna båt eftersom både jag och Chio är rastlösa tillsammans, vet inte om det är något positivt eller negativt i och för sig.


Ni sätter ett leende på mina läppar.

Omsorgsfulla, fina kommentarer kan man nog aldrig få nog utav. Blir så tacksam för alla fina ord jag får höra, alltid såklart men framför allt vid sådana här tillfällen som känns så pressade. Tack tack, tusen tack!

I'm goin' Pro

Känner mig lite sådär proffsig just nu, har gjort min livs första annons (vad jag kan komma på åtinstone). Det är ju i alla fall lätt den "största", satte ut den på Facebook för Göteborgare och de som bor inom 16 km avstånd till Göteborg stad.
Vi får se om man får något napp, såhär ser den ut i varje fall:  






Dessutom har jag vart igång på fler plan, bakade en kladdkaka
som på receptet dessutom hette "Kladdig kladdkaka", den blev torr
och trist men sockerberoendet som växt sig större i Magaluf gjorde att jag käka på redigt ändå. Resultatet? Jag ligger i soffan, mätt som satan, och halvsover bredvid en lika trött, om inte tröttare Chio. Skulle ta och sefilmen Pineapple Express men blir nog till att ta sig en tupplur innan dess.

Besök gärna!

Här är min färdiga hemsida, jag är supernöjd.




Om en dröm blev till verklighet

Min dröm just nu ser ut såhär:
Jag bor i en fräsch lägenhet med terrass i ett land med skönt klimat (som Spanien, Malta, Italien, Grekland eller liknande), gärna med någon eller med några vänner, driver min massageverksamhet där och får det att gå runt så pass bra att jag kan ta ut semester lite då och då som jag själv önskar.
Ååååååh, tänk.



Andra dagen på hemmaplan

Vings prissänkta resor med all inklusive till typ Alanya eller Rhodos ser ju rätt lockande ut.. Jag driver inte, vi har redan börjat kolla efter en ny resa. Man får jämt och ständigt höra från folk att det är deprimerande att komma tillbaka till Sverige efter en semester men man tar det aldrig på allvar, nu kan jag helt ärligt säga att jag känner mig inte på topp psykiskt efter hemkomsten. Desperat letar jag sätt att komma iväg, helst en lång period som när man pluggar eller jobbar, men en kort semester är bättre än ingenting. För att kunna åka krävs det ju självklart att jag får in tillräckligt med pengar nu på min massageverksamhet. Oh God. Jag är så nervös inför hur det ska gå så jag mår dåligt asså, ångesten blandat med febern gav mig en ren helvetesnatt kan jag lova, hoppas jag får bättre sömn idag.
Jag trotsade febern idag till slut och åkte iväg till salongen, var väl 90 % säker på att jag inte fått något inbokat än (eftersom ingen reklam gått ut ännu) men jag ville säkerhetskolla och jag hade rätt.

Hejdå Maggan

Kom hem i fredagsnatt från en vecka i Magaluf, 9 tjejer var vi som åkte iväg och jävlar vilken resa! Hade sjukt roligt, längtar tillbaka så mycket så jag får ont i magen vid tanken.
Efter en vecka med party får man dock utstå konsekvenserna, ont i hela kroppen och feber är vad jag ligger hemma med just nu. Jag brukar säga att mina sjukliga perioder är illa passande men... nu, om någonsin, är det verkligen det. Idag, söndagen den 12e juni var det sagt att jag skulle starta igång arbetet på salongen. Egentligen borde jag redan vara där vid detta laget men har verkligen mått pyton under natten och morgonen! Usch usch usch, vilken ångest.

Bjuder på lite bilder från Magaluf nu för att bryta av.







Ja, det är rätt. Det är Hugo Rosas som är med på sidan på bilden. Han och Paow var också där och festade på Grabbarna Grus Beachclub. Han har fult nog på sin blogg både en bild på en del av tjejerna och en video på när han häller ut en drink över en utav dom. haha.

RSS 2.0