Soffdeg


Känner mig sådär seg som man blir när man är ledig en hel dag utan något att göra. Både pepp och opepp, för att hitta på något, på samma gång. ÅH, vad frustrerad jag blir utav rastlöshet, det är helt galet.
Jag får liksom något konstigt sug efter att spendera pengar när jag är uttråkad. Det är något jag absolut inte kan göra nu eftersom jag har köpt allt till balen (vilket är den närmsta händelse som kräver pengar) och nu måste jag se till att ha pengar vid studenten och under studentresan.
Oj, vad jag längtar till den förresten... kommer bli en hysteriskt rolig vecka i Magaluf. En utav Spaniens värsta partyorter!


Så sant, så sant


Långhelg

Nu har jag suttit ett bra tag och fyllt i mina uppgifter på olika rekryteringshemsidor, hoppas att jag ska kunna få något jobb på det sättet. Känns faktiskt inte så men man måste ju göra vad man kan.
Fick en intresseförfrågan om ett helgjobb som massör och jag visade ju självklart mitt intresse direkt genom att lämna namn och nummer, nu har det gått några veckor sedan dess och det verkar ju inte som att de kommer ringa om de inte gjort det än. Att det ska vara så svårt att få jobb utan kontakter och erfarenheter, det är ju helt sjukt... hur är det egentligen meningen att en student ska FÅ erfarenheter?!

Imorgon fredag är jag ledig, på måndag likså. Därför har jag en långhelg att se fram emot, woho! Om jag känner mig manad till att vara så duktig som jag borde vara får jag väl gå någon av/båda dagarna och lämna mitt CV på lite olika ställen. Jag ska nog sätta mig och skriva en lista på tänkbara arbetsplatser faktiskt, men nu ska jag se på Dum och dummare som går på TV så det får bli imorgon.

Marabou Caribbean

En ny limited edition, denna gången i smak av kokos & banan. Har faktiskt tänkt ett bra tag på att det borde göras choklad med banansmak. Lyckliga jag har med en hem idag och har nyss provsmakat, älskar den!
Har väl förövrigt varit en "sådär" intressant dag, pluggat matte och haft en enda lektion, vilken var just en mattelektion så det känns just nu som jag fått en överdos av siffror.
Orkar nog itne vara så duktig att jag fortsätter med skolgöra nu så blir nog en liten filmkväll strax, om jag inte kommer på något vettigare vill säga.

Tisdag morgon i bilder




Årets första grillning

Kändes rätt onödigt att gå till skolan idag om man säger så, vi hade inte någon superviktig lektion om man säger så. Men det kunde jag ju inte veta i förväg, dessutom träffade jag ju tjejerna i klassen och de hade planer på att grilla i slottskogen så dit bar det av efteråt. Smarta tjejer det där, nästan alla hade ju shorts medan jag hade jeans, svarta jeans dessuom. Vilket blev rätt så varmt när solen värmde på.

 



Var med moster hos tattueraren idag, har bokat om min sittning till den 2 maj. Nu på måndag alltså, gissa om jag är exhalterad! Dock blev priset högre än jag väntat, det berodde på att även fast tatueringen är liten så är det samma jobb runt omkring arbetet (rengöring m.m.), därför ska jag ringa imorgon och se om han kan göra en till samtidigt och att det kan bli ett mer rimligt pris för båda. *Håller tummarna*

Get in style

Tog en paus från äckelplugget förut och försvann på en promenad, detta somriga väder går ju knappast att klaga på men är det inte lite läskigt hur snabbt det ändrades från vinterväder till detta?! Det har ju knappt varit en riktig vår, den där tiden med sol fast det ändå är jackväder menar jag. Nu kan jag ligga på balkongen och sola i bikini liksom. Fast jag ska ta och köpa solkort imorgon tror jag, känner mig blek och tråkig nu.
Nej nu börja jag faktiskt fundera på att kila ner till drop-in solariumet här nere på gatan, bara sålänge liksom. Får se hur det blir med det men bra sugen är jag ju.

Längtar till imorgon, inte för det tråkiga tandläkarbesöket jag ska på på morgonen eller skola som jag ska till efteråt, utan för att jag ska göra ett litet besök hos tatueraren som gjorde min tatuering i somras. Jag har en tid bokan hos honom den 5 maj och vad vi ska göra imorgon är att kolla så att stilen och kostnaden stämmer överens.
ÄLSKAR tatueringar, det skulle inte förvåna mig om jag om ett par år har täckt mig med en del.



Fool to cry

Pluggar matte, vilket är ämnet som jag tycker är absolut värst! Vill ut i värmen och bara chilla, men nej detska jag ju inte få göra... Åh.
Men jag har ju åtminstone musik som jag kan glädja mig åt.





.


Hello Mr Nice Time

Igår var jag ute i flera timmar och promenerade och lekte med hunden. När jag kom in sen somnade jag och sov som ett barn på soffan, tänk om varje dag kunde se ut så.. Fri att göra vad man än känner för och ha all tid för att vila ut sedan.
På kvällen blev det filmkväll hos min bror, han har fixat en liten hemmabio med hjälp av projektor och ett lakan upphängt på väggen. Riktigt nice var det, bra film, bra sällskap + en massa gott att äta till det.

Idag blev det samma promenadområde men var ute såpass tidigt att solen inte hunnit värma upp luften något så även fast det var gott att komma ut kändes det skönt att komma in i värmen. Nu har jag i alla fall tillräckligt gott samvete att vara inne ett tag.

 



In need of coffee

Påskhelgen är snart över och det betyder att skolan snart är aktuell att gå till igen, usch.. Men jag har i alla fall haft det bra. Igår köpte jag ett par träningsskor som jag ska kunna ha på promenader i solen. Hade tänkt köpa Reeboks Easytone skor egentligen eftersom det varit så mycket tal om hur bra de är men efter att i affären testat även Pumas toningsko bestämde jag mig för dem. De är mycket lättare och är otroligt sköna att gå i, kunde inte blivit mer nöjd!

På kvällen tog jag med mig en box vin och chill-förfestade hos Chio, det var helt klart mysigt och jag var hade gått peppad hela dagen inför kvällens kommande utgång. Strax innan vi skulle åka mot stan blev jag dock sjukt trött och inte alls speciellt sugen på att festa. Känner mig lite grann som en tråkig gammal tant som måste lägga sig tidigt för att fungera som vanligt...


Lilla ullared

Har varit på Ö&B idag och köpt en massa billigt godis och småprylar som ansiktsmasker och body butter. Det var med mamma jag var där och hon stod för hela kostnaden (lycko mig). Kände mig som en bortskämd liten skitunge när vi var påväg därifrån men det är ju knappast en känsla som man inte står ut med ;)

Var inne på Kicks igår och köpte en "mörk röd-brun" hårfärg, peppad som jag var idag inför att färga håret öppnade jag förpackningen och blev jättebesviken. Färgen hade nämligen läckt så jag blev tvungen att åka in till stan för att byta den... nu sitter jag här med ansiktmask och har nyss tvättat ur färgen. Jättenyfiken är jag, vill se resultaten i torrt hår nu nu nu!


Idag var gårdagens imorgon.

Hade tänkt köpa ett par träningsskor och träna idag men planerna blev framskjutna till imorgon.
Dagen blev istället rätt så seg dag men ärligt talat har det inte gjort mig någonting.. tiden har liksom bara fått passera utan några om och men. Kanske inte bara har varit roliga saker som skett under dagen men man får väl tänka positivt och blicka framåt helt enkelt.
Nu ska jag snart ut på en kvällspromenad med min Chio, kan nog kännas gott med lite sällskap innan det blir sovadags. Önskar bara att jag hade en termosmugg som jag kunde ta med mig te i.. hade två st förut men vetefan vart de tagit vägen, de har varit borta sedan flytten i somras. Undrar vart man kan köpa en BRA men billig sådan, de jag ägde var väl inte några 10 poängare direkt...

Kroppssmyckning

Det har varit ett helt otroligt väder idag, kunde ligga på balkongen hela förmiddagen och sola och dessutom svettas! Det är ju ändå ett tecken på att det är varmt...
Har förövrigt ätit lunch i parken bredvid mitt hus och efteråt mött Chio för att kolla tattoo studios,
har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska gå och göra våra planerade tatueringar. Behöver veta lite mer om vilka ställen som är bra och har bra priser, dessutom ska ju stället helst ha någon tid INNAN vi tar studenten... vill ju ha den gjord innan sommaren då man måste vara så försiktig med solning ett tag efter den är gjord.


Det blev även ett stopp i haga för en liten fika.

Picknick-väder





Love life!

Älskar att lovet kommer ha så underbart väder!
Vaknade hyfsat tidigt och tog ut Ozzy på promenad i solen, att se honom leka på sitt valpiga sätt gör mig så sjukt lycklig. Får lite mammakänslor.
Har sedan vandrat runt en del med Chio och hamnade till slut hemma hos henne där vi njöt av solen på hennes balkong..



En riktig mysdag har det varit helt enkelt (:

Tid att göra ingenting

Jag började nya jobbet i måndags. Idag blir det till att röra på fläsket och sätta sig där för ett andra pass.
Känner en rätt så positiv inställning till det, är både piggare och gladare idag, säkert mkt tack vare vädret.
Det har blivit soligt och skönt ute igen, hoppas verkligen på att det ska hålla i sig ett tag. Åtminstone över helgen... I morgon ska en tjej i klassen firas och det hade ju varit nice med bra väder till utgången.



Vilar mig i ett nystädat rum, mätt, go och glad.


En inre dröm

Har haft en några-dagars-period av depp och ångest, mest för framtiden och skolan slut. Jag vet inte vad jag vill göra efteråt och det känns som att jag snart måste bestämma mig, varför känner jag så??????
Det är p.g.a. det som jag inte orkat skriva något men nu jävlar har jag bestämt mig för att varje negativ tanke ska följas utav en positiv! Det är tröttsamt och tråkigt med ångest.

Från lump till haute couture

Vårat absolut sista hantverksprojekt i skolan avslutades idag. Projektet hette "från lump till haute couture" och gick ut på att vi först fick välja och vraka bland en massa skräp, detta skräp skulle vi sedan sätta samman till en outfit som vi slutligen skulle visa upp på en catwalk.
Jag hade läkartid på morgonen så kom lite senare till skolan, därför fick jag fixa mig under stress stress stress!


what world are you living in? can you take me there?

Har fått några punkter avbockade på min to do-list för skolan, så jävla underbart!
Dessutom har jag idag varit på utbildning inför nya jobbet som jag börjar på måndag, känner mig så vuxen och duktig. Nu ska det tjänas lite pengar och skaffas lite mer arbetserfarenheter så jag kan skaffa mig en lägenhet så tidigt som möjligt.
Min mosters lägenhet blir eventuellt min inom ett år men man kan ju aldrig stå säkert, det har man ju tyvärr erfarenheter av. PLUS jag behöver ju ha en inkomst att betala den med i vilket fall.

Idag blev det frulle i skolan. Vi var flera som tagit med oss kakor m.m. och hungrig som jag var blev det en stor portion av kakbuffén för min del. Då snackar vi sockerkick asså... kände mig nästan lullig.

American chocolate chip cookies

Handlade bakingredienser på vägen hem från skolan, vi ska nämligen ha knytkalas imorgon på vår morgonlektion. Nu har jag stått i köket ett bra tag och bakat 4 plåtar cookies. Första plåten kakor blev alldeles för stora så de kommer jag käka upp här hemma. Jättegott! Det vet jag eftersom jag redan ätit en hel del deg + en av bamsekakorna.

 

Nu är det plugg som väntar, har inlämningar, redovisningar och prov att "se fram emot".... redan imorgon faktiskt, suck.


the end of the weekend

Mår illa, har stoppat i mig alldeles för mycket paj och vaniljsås på en och samma gång. Satt hos moster och kollade på gamla foton med henne och min kusin och åt flera portioner äppelpaj som hon bakat.. farligt gott! Var tvungen att lägga mig på soffan ett tag innan jag kunde börja röra mig hemåt.
Har haft en rätt seg helg för övrigt, gårdagen var ju totalt förstörd eftersom vin ger mig en sån äckligt bakis-huvudverk.

Just nu ser jag på Fenomen på kanal 5, antingen är jag bara sjukt naiv eller så är det något speciellt med programmet. Vill så gärna att det ska gå att trolla på riktigt och jag har alltid som liten fantiserat om att ha magiska krafter (fast egentligen, finns det något barn som inte har fantiserat om det?).

Uhm baby baby






Egopics.. ja men vadå :)

Peppin at Chees plajs




Time to get the party started.
Är hos Chio och laddar inför en utekväll på Yaki-da.
Kommer ta bilder tillsammans innan det blir dags för utgång, kanske hinner lägga in dom i ett nytt inlägg senare. ;-*

RSS 2.0