Aww pumpkin...

Har satt igång med ett mysigt kärringprojekt, man får väl leva upp "smeknamnet" Gertrud på något sätt (internskämt). För några månader sedan köpte jag 6 st små soffkuddar när jag var på IKEA, jag hade glömt bort dom helt faktiskt, inte så konstigt kanske när de legat gömda i en påse på vinden. Det hade däremot inte mamma glömt så igår väckte hon mig och vi åkte till en tygaffär för att köpa lite olika tyger som jag nu håller på att sy till kuddfodral och gardiner, kommer nog bli supermysigt i mitt rum när jag är klar, vilket jag räknar med att vara imorgon.

Natten var galen, förfestade hos Chio med henne och en jättego kompis till henne. När vi sedan kom ut blev det massa vel fram och tillbaka överallt och så skedde det tragiska "tappa bort sina vänner på fyllan", en äkta klassiker det där.


Lägg märke till mitt hemska ärr (mitt grymma bidrag till halloweenutstyrsel).

Denna dagen har varit mindre intressant, har egentligen mest sovit. På kvällen tog jag dock mitt arsle från soffan och gick förbi pizzerian för att köpa bakismat innan jag gick hem till Chio där vi låg och mådde dåligt tillsammans. Vi kollade på sjukt bra film, den handlar om fyra personer som på olika sätt dras in i drogernas helvete. Requiem for a dream heter filmen och jag rekommenderar den verkligen för alla som gillar filmer med tung handling som berör.


Brudmake up








En del ur "bröllopsprojektet" är brudsminkning, en annan del är fotografering. Varför inte bara slå ihop dem då tänkte jag, visst det är inga proffsiga bilder men det duger nog, det är ju trots allt bara till skolan.

Detta är min humor

grl tlk bout make me cum..whea da fuck yu going..she said eat me out..im not hungry..she said ride me..i have no license..she said hurt me..im on parol..she said fuck me..fuck yu too..she said french kiss me..bitch im african..tell me something dirty..ya kitchen bitch


Tack Erik för att du alltid får mig att skratta (:

 

Nu tillbaka till mitt duktiga jag (plugg), skissade upp en brudbukett igår som ska vara min ritade del av projektet. Ska färglägga den så fort jag får tag i bra pennor men jag tänkte visa hur den ser ut hittills i alla fall.

 

 

 


Marry me

Hade finbesök idag, min kompis Erik kom och hälsade på mig.
Gav mig på ett nytt försök att göra ris med sesamnuggets och currysås, denna gången gjorde jag det bättre. Jag kanske helt enkelt måste göra mat till fler än mig själv för att jag ska orka lägga ner tid på att göra det bra. Men det är nog vanligt om man tänker efter, vem är egentligen pigg på att göra i ordning lyxmat när man ändå ska äta det ensam. Tragiskt det låter...

Idag har jag knappt vart ute alls, men det gör mig detsamma detta vädret kan ju gå och gömma sig. Regn och blåst är inget jag ger tummen upp till. Dessutom har jag min onda hals att skylla på, det enda som jag inte blivit helt frisk ifrån. 

Nu ska jag vara duktig och arbeta lite på ett skolprojekt, gissa vad det handlar om... Bröllop! Det roligaste man kan tänka sig (eller inte). Ska bygga lite på temat "strand" tänkte jag, strandbröllop utomlands, låter ganska härligt enligt mig. Mer avslappnat liksom, barfota med en tunn klänning och inte så många gäster.. Herregud, låt mig inte börja bröllopsdrömma nu det ligger så långt bort från min fantasi som det bara går egentligen.




Watch yourself

Lagade precis den mest misslyckade maten på länge. Hungrig som fan såg jag fram emot mitt ris med currysås, sesamnuggets och haricots verts men när det var klart liknade det med grus med klumpig gul mjölk, gummibönor och torra brända plumpar. Men vad ska man säga, hungern är den bästa kryddan... Jag åt min mat och såg/ser glad ut , fastän jag brände mig så fett mkt att jag får stå ut med att inte ha någon nytta av mina smaklökar på några dagar.

Ikväll kommer The fast and the furious på TVn, det var ett tag sen jag såg de där ögonen (Paul Walker) nu så blir nog nice att komma hem senare o glo lite på den, nu ska jag ner till Chio ♥


It's all about the money

Låt mig vinna ett lotteri så jag kan göra allt jag längtar efter att få göra, 3 piercingar och 2 tattoos väntar. Och nu när kylan börjar komma kan man ju inte säga att det skulle vara fel med en resa, långt åt helvete.
I min väntan på lite tur med pengar får jag vara glad så länge jag har råd med billiga sistaminuten biljetter lite då och då, hit och dit så jag kan kan få leva ut i alla fall endel av mina infall.

Ge mig energi

Kan man ändra på sig efter 11 år i skolan och helt plötsligt bli en riktig pluggis? Ärligt talat har jag väldigt svårt att tro det men gissar att jag får ge mig själv en chans i alla fall. Känns som jag har 100 grejer att ta igen i skolan, är detta priset man får betala för att ha varit sjukskriven ett halvår?
Min handledare frågade idag om jag är intresserad av att gå ett fjärde år, men hellre jobbar jag skiten ur mig för att bli klar till våren sa jag, så önska mig lycka till... Kan nog behövas.

Fick höra igår att det är nu i helgen halloween ska firas, var helt inställd på att det var nästa helg så jag blev helt förvirrad. Jag har inga kläder att klä ut mig i och vet inte ens vart vi ska fira det än, men mina förhoppningar för i år var att verkligen gå in för det.



Det är en ninja jag vill vara ju : (


Hold on tight it's a rollercoaster ride were on



Idag har jag verkligen haft alla möjliga slags känslor, nedstämdhet, glädje, ilska, irritation, lycka, olycka mm. Egentligen är det väl ingenting som hänt men olika tankar, konversationer och möten har fått mig att känna allt det där. En låt som jag spelat som en idiot på iPoden idag är därför "one day" med Matisyahu, den får mig att tänka positivt.


 

 


Göteborg ♥

I fredags var febern som bortblåst och eftersom jag planerat att åka till Stockholm såg jag min chans att bara göra det. Därför åkte jag till centralen och köpte en sista minutenbiljett.
Det var som spontanresor nästan alltid är, roligt men med moments of chaos.
Sthlm är enligt mig kul att åka till lite då o då men ingen stad som jag skulle känna mig hemma i, saknar sällan Göteborg som jag gör när jag är där faktiskt.


Hey baby

Är så sjukt irriterad just nu, senast jag kan minnas att jag låg hemma i feber var under min födelsedagshelg. Denna helgen hade jag planerat att åka till stockholm men jag menar, det är torsdag.. det var meningen att jag skulle åka imorgon i så fall, vad är oddsen att febern försvinner ikväll och jag känner mig pigg imorgon, ärligt talat?
Men som jag alltid försöker tänka finns det nästan alltid något positivt med allt som händer, i detta fallet sparar jag ju pengar som jag kan sätta in på det kontot som jag tog ifrån för att betala resan till Cypern. Det sägs ju att man ska ta och ge, de måste väl gälla sig själv personligen också?

Eftersom jag sovit så mycket på dagarna hade jag svårt att sova inatt, därför passade jag på att lägga in ny skön musik på iPoden. Här är en av låtarna som nu är inlagd...


Jobbigt läge

Är för trött för att vara vaken men har sovit för mycket för att kunna sova mer. Det läget är något av det mest irriterande med att vara sjuk enligt mig. Jag har inte tagit tempen men är säker på att förkylningen som jag märkt av i några dagar har gått över till feber. Tackar gudarna att treo finns.

Imorgon väntar jag samtal av min f.d./ blivande handledare från skolan. Hon ska meddela ifall jag liksom alla de andra i klassen måste ut på praktik, vilket jag får börja med senare än de andra i så fall, eller om jag får en mjukstart och bara behöver börja med att plugga igen det som jag missat under detta läsåret.
Håller tummarna att jag ska få slippa praktiken, det känns liksom som att det blir lite mycket att gå från heltidssjukskriven till att hoppa in i ett fullt rullande schema med en massa stress.

Back to the girly world

I väntan på att bli inskriven i min gamla skola, där jag läser ämnen som bl.a. smink, design och massage, har jag idag fått en hel del uppgifter att arbeta med hemma. Jag har idag varit hemma och pluggat i flera timmar och när jag sedan tänkte ta de easy kom jag på att jag hade ett möte att gå på. Så idag har jag känt mig nyttigare än på flera veckor, låter ironiskt men sjukt nog är jag seriös.

Jag har precis som förra säsongen fastnat helt för Paradise Hotel, denna gången blev jag sjukt missnöjd med deltagarna men idag kom två nya tjejer vilken en av dem var helt sjuk. Hoppas hon stannar länge säger jag bara, Lina u crazy girl!


Welcome to the paradise

Mår väl minst sagt som jag förtjänar, efter en utekväll igår på parklane. Ett ställe som jag faktiskt aldrig varit riktigt sugen på att gå till innan. Hade väl förutfattade meningar om att det bara är dryga människor som håller till där.  Förutom att jag hade en oväntat rolig kväll kan jag meddela att jag såg Jean-Pierre från Paradise hotel där inne. Intressant? haha.


Ligger och glor på paradise hotel just nu tillsammans med Chio och Mira (sötnosen på bilden), myspys.

We can make it if we try, only if we try.

Som det ser ut nu har jag en skola att gå till nu på måndag, inte bästa stället men jag får ta och sluta klaga. Allt i livet kan ju inte flyta på.

I vilket fall har jag ju ingenstans att gå resten av veckan så hade inte  bangat att dra ut ikväll, det är ju trots allt lill lördag. Men såklart ska det ju alltid vara något i vägen och denna gången är det ekonomin som sätter käppar i hjulet.


Väntar hungrig as a mf på att Chio (♥) ska komma hem så vi kan laga till en lyxmiddag, snabbmakaroner med färdiga köttbullar blir det. Har alltid älskat att laga mat men på sista tiden har jag blivit en riktigt latmaja, tihi.


Frustration

Väntar just nu på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska ge mig av till min gamla skola där jag har ett inbokat möte me syon. Får se om jag hamnar på den skolan igen eller om jag måste kolla vidare vad jag har för alternativ.. I vilket fall som helst börjar jag bli riktigt stressad, jag vill verkligen hinna klart med studierna så jag kan ta studenten i vår och ju längre tid jag inte har någon skola att gå till ju längre hamnar jag efter.

Har färgat håret för 3e gången på 2 dagar och äntligen är jag nöjd. Först såg håret helt grått ut, sedan helt orange och nu äntligen är det brunt, lite mörkare än jag tänkt mig men jag är ändå glad att ha det som det är nu!



Jag just nu, har förresten satt i ringen i läppen på nytt.


Falle-doh-fo-dem-goah

Är sjukt trött och seg efter en lååång natt ute, men ingen klagar på det. Skrattar mest när jag tänker tillbaka på alla små störda händelser.

Ligger på Chios säng och vilar för att lite senare gå tillbaka till Yaki-da, den nyöppnade klubben som vi var på igår, och hämta min jacka som jag glömde, det var verkligen fail på riktigt jag menar hur lyckas man?
Kom hem frusen och trött som aldrig förr kl 8 på morgonen och det kändes som jag redan hade somnat när jag la huvudet på kudden.

Handlade lite kläder med min käre mor igår.

missing :(

Tillbaka på "ruta 1"

För ett tag sedan bestämde jag mig för att börja från början med allt som går.

Under mina veckor på ett boende blev jag mer och mer självständig och mitt liv tog en ny
form, när jag skulle flytta därifrån bestämde jag mig för att börja i en ny skola och åkte därför ända till en annan stad och bosatte mig på en internatskola. Det visade sig vara ett fett misstag och efter några veckor beslutade jag mig för att byta skola på nytt. Denna veckan har jag varit och pratat med rektorn på en skola och går det inte att hoppa in i 3:an där får jag gå tillbaka till den jag gick på innan sommaren.

Efter att raderat allt i bloggen och låtit den vila rätt länge börjar jag nu på ruta ett och börjar lägga upp inlägg igen. Mest för min egen skull, kul att kunna se tillbaka på.


 

Dessa fetingar beställde jag i måndags och de kom fram idag. Gissa om jag är glad..

RSS 2.0