Humörsvängningar

Har slut på en medicin för tillfället och har varit utan den i ca 5 dagar. Den påverkar mitt sinnestillstånd och idag har verkligen märkt av att jag inte haft den på några dagar. Har känt mig allt ifrån deppig, arg och exhalterad idag. Rikigt som en bebis, ganska jobbigt!
Efter att ha lämnat in en bok på biblioteket smet jag in på H&M en snabbis, tänkte bara kolla lite vad som fanns men kom ut med en påse innehållande 2 par byxor, ett vitt linne och underkläder... Med påsen i handen hade jag (såklart) en av de bättre stunderna av dagen, haha, då kände jag mig glad.



Kan Jang, C-vitamin, citron & ingefära te, vitlök

Jag trodde att jag som vanligt skulle vakna tidigt av mig själv och ställde därför inte min väckarklocka. Jag vaknade för en stund sedan, lite innan kl 11. Jag börjar som tur är inte praktiken förän kl 14.00 men hade tänkt plugga och gå till bibilioteket för att lämna tillbaka en bok innan det. Detta är sista inlämningsdagen för boken så dit måste jag gå i vilket fall om jag inte ska behöva betala fördröjningsavgift.

Kalla mig naiv om ni vill men jag var nästan övertygad om att jag skulle kunna umgås med en förkyld Frida utan att bli smittad.. Det har visat sig att jag nog hade lite fel där, har ont i halsen och är förkylningstrött i huvudet. Borde kanske vila hemma om jag inte ska vara sjuk till helgen men har varit hemma från praktiken kanske lite för många dagar så jag skäms lite om man säger så.

IMORGON SMÄLLER DET! Jag kommer gå runt och le såhär brett.


Can't wait!

Gick ofrivilligt upp kl 8.30 imorse, flyttbilen med min mosters möbler skulle nämligen vara vid hennes nya lägenhet en timme senare. Det är en lagom stor etta med balkong i ett fint område, gissa om jag blev avis... Can't wait til it's my turn!
Blev god thailunch på vägen hem.. det är ju nästan ett måste med restaurangmat efter en flytt. Vanligast måste ju ändå vara pizza "belöningen" som många lockar till sig flytthjälp med.

Somnade förut i min soffa och sov som en bebis i  nästan 3 timmar, tror att nattsömnen förstördes där. Fan.
Vaknade sjukligt seg och hungrig så har gjort varm choklad och mackor som jag nu ska äta till No ordinary family.


Good girls go bad

Hade tänkt kolla på filmen Love and other drugs igår och jag och Frida ville ha något gott att äta till, ingen av oss var speciellt sugen på något men vi gick ändå till Ica och kom hem med lite allt möjligt. Chokladpudding, pop corn, ramlösa, naturgodis och "vanligt" godis... typiskt nog blev det inget med att kolla på filmen (haha)!

Istället gick vi igenom min garderob och kollade på eventuell klädsel till nästa helg, då har pengarna kommit och det blir utgång.  Jag passade på att ordna upp allt i garderoben som låg i i stort sett en stor röra, får se hur länge jag orkar hålla det fint.





Vit helg

Jag och Frida hade en typiskt tjejig myskväll igår, vi målade naglarna, fixade ögonbrynen, la ansiktsmask och satt och tjata och läste veckotidningar. Det är ett nice alternativ till att gå ut när man inte har pengar eller är helt frisk. Misstänker att det blir något liknande ikväll igen, ska snart åka mot stan för att kolla runt lite bara med Frida sedan blir det hemmasittarkväll av något slag i alla fall.
Skulle pluggat idag men har inte fått något gjort, satte mig för att skissa upp några sminkningar men det slutade med att jag satt och tecknade lite allt möjligt (dock inte vad jag skulle göra).

Gjorde jättegod middag som jag tog kort på med mobilen men har ju ingen kabel för att föra över till datorn så försökte förstå mig på bluetooth men om jag förstått det rätt så saknas något som ska göra att det fungerar.
Känner fortfarande vitlökssmak i munnen men det är lika bra att överdriva lite med det eftersom jag hoppas på att slippa bli smittad av Fridas förkylning.


För tidigt att gå upp 05.30


 

Trodde jag ställt klockan på 06.00 men tydligen kollade jag inte det så noga. Den ringde nämligen en halvtimme tidigare och det kändes för onödigt att ställa om den och somna om när det bara gällde så kort tid.

Tog med mig kameran på en liten promenad i området där jag bor, ville ha några kort till mitt skolprojekt. Inga proffsiga foton men något att utgå ifrån bara för att sedan skissa upp några sminkningar. Ansikts- eller kroppssminkningar har jag inte bestämt mig för än.


Less than a week

Har varit på toppenhumör idag, woho! Konstigt kanske med tanke på att jag sov så otroligt dåligt inatt p.g.a. oron inför mitt matteprov. MEN jag lär ju i alla fall inte sova lika kasst inatt så jag får se det ur det perspektivet.
Har fått så sjukt många kommentarer om min kropp idag och JA jag vet att jag behöver lägga på mig några kilon, men det är lättare sagt än gjort. Men så ni vet, jag har i alla fall beslutat mig för att verkligen gå in för det och försöka helhjärtat och bombar därför med mat och godis m.m. Ska fixa näringsdrycker också så går det nog lite snabbare. Beach 2011 here I come ;-)


Paketet som jag beställt kom på posten idag, innehållande:
* En blus/tunika (mer till sommaren)
* Skor (kilklack ♥)
* En klänning (också mer till sommaren)
* Ett par jeans
* En kjol
* En kofta

Inte kläderna på bilden

Vaknat till MTV

Får stänga av TVn nu som har varit snäll och hållt mig sällskap. Det är time to go.. börjar min om 40 min, ska till Ica först och köpa något att äta till senare. Hade så mycket hellre satt mig och råpluggat eller vad som helst. Vill inte inte inte ha mera praktik!

Blev moussaka till tidig lunch och en extra kopp kaffe så energin kan jag ju inte säga att jag inte har.


Mumma

Oj vad jag har levt nice nu, underbart sällskap, god mat och dricka, kul aktivitefer. Det känns som att detta är början av ett bra år. Har ätit finmiddag 3 dagar i rad + gotta och har även funnit en ny favoritdrink, det är en varm kaffedrink med baileys bl.a. mumma!
Var på Ving igår och betalade bokningsavgiften (eller vad det nu var) för Magaluf-resan, åker i juni med några av tjejerna i skolan. Längtar sjukt mycket.
Senare på kvällen blev det utgång till the Queen och sedan Yaki-da med fina Gaia efter att ha ätit middag och peppat med några glas vin hemma hos mig. Träffade en del knäppa människor och började tjafsa med en svarttaxi snubbe, annars var det som vanligt kul att komma ut. Nästa helg får dock bli en vit en misstänker jag. Tog inga bilder igår, fan också, får bli lite bättre på det. Jag tycker det är kul att ha många bilder som minnen.

Beställde även lite kläder igår. Jag som skulle leva sparsamt, det gick ju bra! Blev även ett par klackskor fast egentligen är det vardagsskor som jag behöver, tänkte kolla efter ett par boots eller liknande.


Praktik

Har inget intressant att skriva egentligen, är trött i huvudet och önskar att jag kunde somna om men det går inte. Jag vaknade med sån migrän idag så jag ringde mig sjuk. Började min praktik på myrornas (affär med second hand artiklar) denna veckan. Det är väl ett lagom kul ställe kan man säga, rätt smutsigt. Dessutom känner jag mig helt död i kroppen efter en dag där och har därför inte orkar plugga något alls... får se till att något blir gjort idag.
Hade hellre gått i skolan som vanligt faktiskt.
Snart är det i alla fall helg. Som det ser ut nu blir det utgång på lördag men får nog snåla lite då, har så sjukt många kommande kostnader.. Studentmössa, kläder, studentresa, bal, balklänning. Sedan är det ju alltid saker som tillkommer..
Och nu när vi vet att det är en liten flicka som Caroline väntar ska det bli kul att köpa små babykläder.


Skön dag

Känns som en stor börda har lättat från mina axlar.. har pluggat hela veckan och det har gett resultat. Har inte så mycket att oroa mig för i skolan nu och det känns nu som jag mer kan se fram emot de roliga stunderna som kommer med studenten. Ser ut som det blir studentresa till Magaluf i juni, en vecka med all inc. ASGÖTT.

Stressad

Stress är osunt, jag vet, ändå är det så lätt att falla offer för det. Jag har ägnat hela dagen åt att plugga på stadsbiblioteket och visst känner jag mig duktig men det räcker liksom inte, blev klar med ett ämne men har fler to go. Imorgon börjar skolan igen och jag har prov och inlämningar redan denna vecka, dessutom ska vi ut på en 4 veckor lång praktik nästa vecka och guess what.. jag har ingen praktikplats! Usch det känns inte bra alls.
Jag kände för att unna mig en fin lunch och köpte en dyr fin laxsallad, fy fan säger jag bara, det var det äckligaste jag ätit på jag vet inte hur länge. Den var alldeles vattnig och smaken går inte ens att förklara, önskade då att jag kunde spola tillbaka tiden lite och gått någon annanstans och ätit. Till och med Mc Donalds hade varit godare och då kan jag tala om att jag är verkligen inte något stort fan av donken!

Igår skulle jag egentligen till min bror på kvällen och ha seriemaraton hela natten lång, jag var förberedd och hade köpt chips, pepsi max och naturgodis som jag skulle ta med men så blev jag plötsligt typ magsjuk. Mådde så satans illa och hade sådan huvudverk så jag trodde mitt huvud skulle sprängas, mamma trodde nog att jag överdrev men när panikångesten satte igång och jag sedan fick springa till badrummet med handen för munnen började hon tycka synd om mig. Kände mig som ett litet barn som var beroende av mammas tröst resten av kvällen. Kan det varit stressen som spökade med min kropp tro?

Jag ser det snöa

Måste ha snöat en maassaaa inatt, idag har det också snöat en hel del. Började dagen med att gå ut och hjälpa till att skotta på gatan varefter jag och mamma tog en mysig promenad och en fika i kålltorp. Ville slänga mig någonstans och göra en snöängel egentligen men lät bli. Fråga mig inte varför...

Har även varit duktig och skrivit om mitt CV idag, hoppas på att få jobb efter studenten och måste börja förbereda mig. Det är faktiskt inte så lång tid kvar och de här månaderna har jag en känsla av att de kommer rusa förbi.



Ritat

Har inte haft lust till någonting idag, har känt hunger men inte matlust. Har känt rastlöshet men inte hittat någon lösning... Har ritat klart bilden som jag påbörjade i söndags. Det är väl vad jag åstadkommit under dagen i stort sett.

Orginalet


När jag ändrat kontrasterna lite på photoshop

Nu går jag och väntar på att min soppa ska puttra klart på spisen. Min bror är här och håller oss sällskap, passande att det blev grönsakssoppa eftersom han är vegeterian.

2011-01-02

Andreas Linder, du kommer föralltid att finnas med i våra hjärtan och tankar. Jag hoppas och ber för att du nu hamnat på ett ställe där du har det bra. Känns helt sinnessjukt att för mindre än en vecka sedan ha suttit bredvid dig och skojat och pratat för att bara 4 dagar efter få veta att du är borta.
Jag har så mycket jag vill skriva ner egentligen men med tanke på att jag faktiskt inte kan veta vem som läser detta så vill jag inte gå in på detaljer.
Jag och mamma kom hem igår efter att spenderat tid med min moster och andra som stod hennes son (mammas systerson och min kusin) nära. Har varit i något sjukt chocktillstånd så småsaker som hänt under dessa två dagarna är inte säkert att jag minns, flera sms har jag t.ex. läst och inte känt igen fast jag sedan ser att jag faktiskt svarat på dom. Känns så jävla absurt att allt annat i världen rullar på i sin vanliga takt, att allt inte stannar upp som det känns som att det borde. När vi var på lasarettet och såg människor som satt och väntade på läkare och tyckte synd om sig själva.... alltså... vad ska man säga, man vill ju bara skrika till dom att de ska vara tacksamma över att de inte har det värre.



R.i.p. 11.01.02

You can knock me down and watch me bleed
But you can’t keep no chains on me.

I was born free!
I was born free
I was born free, born free.

And I'm not good at long goodbyes
But look down deep into my eyes
I was born free.

Jag tar tillbaka allt, R.I.P.

Jag tar tillbaka vad jag skrev igår, dagen som jag trodde skulle bli så bra fick jag efter bara en kvart veta att det jag inte kunnat ha mer fel.

Vila i frid min älskade, älskade kusin Andreas Linder

Se det ljust

Nu börjar vi det nya året som förhoppningsvid (*peppar peppar*) blir ett bättre än det förra.
Idag vaknade jag till en underbar frukost på sängen och har hunnit se en film och titat lite grann. Klockan är inte mer än 12 och jag är på toppenhumör, ska ge mamma massage strax eftersom jag behöver träna inför massageprovet i skolan. Om jag orkar ska jag sedan fortsätta vara duktig och plugga lite. Idag är en bra dag, hoppas ingenting förändrar det.



Nyårs förfest

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0