Old and grey

Skönt väder i lördags, tråkigt på min födelsedag, fint väder idag... alltså, visst man ska inte klaga när det ändå mest har varit sol men varför i helvete ska det alltid vara kasst väder just den 27e mars VARJE år?! känner mig lite negativt utvald där asså ;P
Var och såg I am number four igårkväll, överdriven men ändå rätt skön film faktiskt. Skulle nog haft en positiv inställning oavsett hur filmen var eftersom det var med sötnos jag var där.




Min B-day

Väcktes med frukost på sängen och har sedan dess haft en lugn dag hemma med bakning och tårtfika med släkten.
Ikväll blir det bio med babe, det bestämde vi för bara en stund sedan. Känner mig helt mörbultad sedan jag var ute i fredags så har väl inte varit speciellt pigg idag. Min bror, mamma, Martin och jag såg nyss en bra film tillsammans så nu känner jag mig ännu slöare men jag ska nog kunna vakna till lite innan det är dags att gå, hoppas jag i alla fall haha.




Here comes the sun

Hade bara en lektion idag, om man ens kan kalla det lektion (?)- massage. Vi tar ju emot kunder nu och jag hade en helkroppsmassage inbokad sedan var jag free to go. Har passat på att vara ute och njuta av det underbara vädret som varit idag, blir helt lycklig och känner mig riktigt pepp inför imorgon.
Det sista som behövs till middagen ska handlas imorgon efter skolan, sedan blir det till att fixa sig och ha en trevlig kväll med mat och utgång.

Nu är jag sjukt trött och ska snart lägga mig, känns som jag får lite mognare sömnrutiner nu med en valp i huset som ska upp så jävla tidigt på morgonen.. Natti natti, pusselipuss.

Inspirationen flödar

... eller inte.

Har suttit nu ett tag och pluggat tillsammans med Chio, arbetat lite på några engelska uppgifter vilket känns bra men det hade ju känts klart bättre om jag inte hela tiden haft den där känslan av att oavsett hur mycket jag gör nu kommer jag ha en jävla massa kvar. Nej inte något bra tankesätt alls, jag vet, men det ligger liksom där i bakhuvudet och trycker utan att jag kan göra något åt det.

Fick mitt paket idag från nelly.se som jag beställt, innehållande en svart kofta, en klänning och ett par skor. Kommer bara behålla koftan, klänningen och skorna är redan på väg tillbaka med posten. Klänningen var för stor och skorna var sönder (?!).. Men det gjorde inget, köpte mig nämligen ett par andra svinsnygga kilklackar idag, är överlycklig. Ska ha dom på mig på fredag när vi ska ut och parta (på tiden att gå ut + ska passa på att fira mig). Fyller år på söndag, vilket bara är 4 dagar kvar, woho.

Gratis bio + nya kläder

Stoppa i mig så mycket godis igår, tillsammans med Chio, att jag fick kramper i hela magen och mådde så illa att jag fick seriösa sömnsvårigheter. Gissa vad jag gjorde idag då?! Jo, gick och köpte ännu mer godis för att fylla på godispåsen som nästan var tom. Har haft en nice dag i skolan och skulle sedan på bio med klassen, däremellan fanns det några timmar som jag ägnade åt att gå i lite affärer.
Fick med mig:
3 linnen- H&M
En kavaj- H&M
Jeans från Cheap monday- Weekday

Gick dock och lämnade tillbaka ett utav linnena senare när ångesten för pengaslösande slog till. Imorgon skall jag lämna tillbaka ett utav de andra också.
Kom hem och kände mig pysselsugen så jag plockade fram saxen och ett par jeans som jag ändå tänkt göra om till shorts. Här har jag bilder från mina nya plagg som fått plats i garderoben :




Bebis har kommit

Var på lördagsförmiddagen och hämtade familjens nya lille pojk Ozzy, 11 veckor gammal.
Har haft en helt underbar tid det senaste, bortsett från skolstressen då såklart. Tack babe och familjen för det.
Har vart helt sjukt dålig på att updata men så blir det väl ibland...

Imorgon får jag agera hundbebisvakt mesta delen av dagen, Chio kommer hit någon gång på eftermiddagen också så blir det till att plugga ihop. Hur nu det ska gå, vi har nog aldrig gjort något sådant tillsammans tidigare. Men nu har jag tyvärr ingen tid att flumma bort, känner en viss tidspress om man säger så.

Ozzy

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara med sin Fabian...

Melissa Horn- Långa nätter

Lite kul med ett sådant sammanträffande som att våra namn nämns tillsammans i en låt.


Mom ? o :)




Growing up

ORKAR INTE MER, längtar till studenten såå!
På fredag får jag dock en liten belöning för allt pluggslit, för som det ser ut nu kommer en liten valp att flytta hit då. Yippie, så kul så.

Nu ska jag snart snöra på mig skorna och sticka iväg till körskolan, har ett dubbelpass bokat. Inte långt kvar till uppkörningen verkar det som, men det tråkigaste momentet har jag (typiskt nog) kvar, teorin är ju inte direkt rolig.

Hundfokus

Igår var jag så äckligt bakis att jag låg i soffan hela dagen och satte inte foten utanför dörren. Idag har jag knappt varit hemma alls utan ägnat hela dagen åt att kolla hundvalpar tillsammans med mamma. Först körde jag ända till Jönköping för att se på några minismå 3-veckors valpar och efter det på ett par leveransklara valpar här i Göteborg. Smälte helt kan jag ju säga!

Bilder från Fridas födelsedagsfirande (fredags):

 

Bilder från valpjakten:


Hemligt projekt på g

Har varit hos Chio en stund, vi hade en mysig tjötstund med varm choklad och funderade fram en liten idé... Båda är sugna på att göra en tatuering och varför inte göra en kompisvariant. Den behöver ju inte nödvändigtvis vara en sådan som man kan ångra att man gjort om något mot förmodan skulle skita sig i vår vänskap. Vad för motiv tänker jag inte berätta, än i alla fall ;)

Idag fyller Frida år och det är endast 17 dagar tills min födelsedag. Imorgon skall hon firas med middag + utgång, trevligt trevligt. Har verkligen sett fram emot det så det kommer bli kul. Behöver bara bestämma mig för what to wear.


Live Love Laugh

Vårväder wohoo, nog tack vare det som det känts som den härligaste söndagen på länge.
Började dagen med frulle i solskenet på balkongen, verkligen helt underbart! Efter det blev det en lång dusch innan jag åkte in till stan. Är uppladdad inför Fridas födelsedag på fredag, lika bra att vara förberedd för nu ska jag faktiskt mest ägna dagarna i veckan åt plugg. Känns som solen peppade mig rejält idag, hoppas det fortsätter vara så fint väder nu bara.

Har under veckan som varit sett 2 grymma filmer, ena var Takers med bl.a. Paul Walker, Chris Brown och Zoe Saldana i rollerna (minns ärligt talat inte senast jag såg en såhär bra film) och den andra var Hereafter, skriven av Clint Eastwood, med Matt Damon i huvudrollen. Den första handlar kortfattat om ett gäng rånare och den andra om "andra sidan" (kontakt med de döda).

Billiga behandlingar

I skolan har våra elevbehandlingar i massage och hudvård bl.a. dragit igång, min första kund hade jag igår i massage och hade en ny idag som ville ha färg- och stilanalys. Jag har varit rätt nervös inför detta och trott att det ska kännas jobbigt att ta emot okända människor men det gick jättebra och var faktiskt kul.
Jag känner att en förkylning eller något annat virus är påväg, därför gick jag hem igår efter massagen men gick till skolan idag ändå.. bra eller inte vet jag inte.
Kom hem och la mig en stund efter en mysig middag på stan med cutie, jätteskönt med vila och nu har jag hela helgen framför mig att göra just det. Har jag tur kanske någon orkar med mig även fast jag är hängig.

Weekday, Scorett, Cocoo


I just came to say hello

Traskar ner mot Ica nu, puss.

Tvåtusenelva.noll tre.noll ett

Är helt ledig idag men måste ändå ägna mig åt skolsaker hela dagen, denna veckan skall projektet lämnas in och jag har en del annat att jobba på också.
Har gjort 2 st sminkningar till idag och tänkte börja på min tredje men i och med att jag inte vet riktigt hur lång tid det tar tills jag är klar (så olika från gång till gång) och min mage började kurra så tog jag en paus. Hemmagjord pizza.... mumma!

Vill så gärna färga håret men nu måste jag akta mig noga för att inte slita på det eftersom jag vill att mitt hår ska växa så snabbt som möjligt nu. Är så sjukt trött på att ha denna mellan längd som gör att det är helt omöjligt att fixa frisyrer. Behöver även vara sparsam med mina pengar nu och eftersom jag vill ljusa upp håret och vara säker på att få ett bra resultat vill jag göra det hos en frisör, får kanske ta och vänta tills närmare studenten, suck.

 


Love in color

Övre bilden är från imorse då jag passade på att göra lite skolgrejer eftersom jag ändå började skolan sent. Andra bilden (som jag tycker bättre om) är från tidigare ikväll.

RSS 2.0