That's the secret to life, replace one worry with another." -Charlie Brown

Ingen vila ingen ro, känns som att så fort jag är färdig med den ena grejen har jag plötsligt något nytt jag måste göra. Life is... Ligger äntligen i sängen med ben som är alldeles bortdomnade. Det har varit en lång dag idag med bl.a. läkarbesök på Sahlgrenskas kirurgimottagning. Står nu äntligen på deras väntlista för operation. Är superglad, trots att jag vet att det finns risker med den. Vad som exempelvis kan hända är att stämbanden berörs och jag blir kroniskt/övergående hes. Det blir en operation med hela kitet- det vill säga: narkos, övernattning o.s.v. Tycker det känns rätt spännande, har aldrig tidigare blivit sövd.

Kundkväll

Är just nu på väg hem från våran kundkväll på salongen. Det var mysigt och jag kan ju säga som så att skulle man kunna ladda magen för flera dagar framåt så skulle man kunna säga att det är vad jag gjort med vin, kex och goda ostar.


Höst

På promenad runt härlanda tjärn med en liten filur. Känns rätt höstigt med det mulna vädret, är ju inte lika sugen på ett dopp som den här lillen..


2 in 1 night

Hade bästa bästa filmkvällen igår, utan att ens ha varken snacks eller dricka. Detta är varför..
1: hur ofta ser man riktigt bra filmer liksom. Det händer inte speciellt ofta enligt mig.
2: Det var inte nog med att det var en, utan två gryyyyymt bra filmer.

Först blev det Monster, en film baserad på seriemördaren Aileen Wuornos liv.
Sedan blev det Thelma & Louise, en kultfilm som har allt!




cosily

Idag har det handlats en massa "bra" grejer, sådant som man kan tycka att man ska behöva, som t.ex. stora härliga doftljus (?!). Jaja, nu har jag det i alla fall sjukt mysigt hemma. Ikea och Ö&B is the sh*t.


Oh my, vackra flicka.


Thylane Lena-Rose Blondeau

Vardagens glädjeämne


Visar du min väg från en parallell värld?

Jag undrar: Går jag ensam här,
eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.

Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Hur blev mina skor så tunga?




Du är saknad kusin.

o u t l a n d i s h



När han ser på mig är det med syndens blick.
När han lämnar mig fyller ångesten hans tomrum.
När han håller om mig, är det skulden jag kramar.

Clothes I wish I could pull off

Har inte så mycket att säga men samtidigt känner jag att jag bara vill skriva av mig lite. Är tom i huvudet samtidigt som jag har en massa blandade känslor. Sympatikänslor, egoistiska tankar, oro, glädje, saknad, tröttsamhet. Man kan vrida och vända på det tills man blir galen så jag låter nog bli.





If nothing goes right, go left.

Gick för att handla mat på Coop Konsum på avenyn idag och missade helt och hållet att jag gått förbi Xzibit, orka det liksom. Fick höra av de som jobbar där hur uppspelta och nöjda de var över att få ha tagit kort tillsammans med honom osv.
Tydligen är det min helg för big failures, igår misslyckades jag nämligen med tvätten för första gången sedan jag var typ 11 år... skyller på att det var en ny tvättstuga för min del. Det slutade med att mina kläder blev rena men när maskinen var klar var de dyngsura och jag blev tvungen att krama ur allt vatten på egen hand och hänga upp det hemma eftersom min tid var över. Kan även påpeka att de knappast torkar snabbt, även efter ett dygn är de blöta.


Found on hugorosas.se

Fick ett meddelande på Facebook av en gammal vän som ville säga att hon sett en bild på mig på Hugo Rosas blogg. Blev ju självklart tvungen att se efter själv och japp haha där fanns en bild på oss från en kväll då båda festade på Grabbarna Grus beachclub på Magaluf i början av denna sommaren.


110910

Kom på nu att det är fan 11 september imorgon... usch.
Men idag så vart det lördag, känns som vilken dag som helst enligt mig men lite påmind om att det är helg blir man när man ser alla fest- statusuppdateringar som folk skriver på Fb. Inte jag nej, mina plikter kallar. Idag blir det alltså arbete och sedan har jag en kvällstvättid vilket betyder att vare sig om jag vill eller inte är jag så gott som låst till att sitta hemma. Har som tur är några bra filmer så det blir mys för hela slanten!

Killing for fun

Har fyra dagar jobb framför mig sedan ska jag leta efter det jävla arbetsförmedlingskontoret som jag sprang runt efter idag. Ska se vad jag kan göra för att klara mig ekonomiskt eftersom jag bara jobbar på salongen på halvtid.

Suddiga bilder.



Don't cry, just say fuck and smile.

Mysfaktorn är hög oavsett ensamheten -nu är det tid för No country for old men. Eller nej den är trist, ska spel ps3!


Autumn 11

 

Här har jag laddat upp till Idol med varm choklad, det är för tiden att döma riktigt mörkt ute och det har regnat nästan hela dagen. Vadå att det känns att hösten är här liksom. Idag har det känts supermysigt men vetskapen om att hösten kommer vara så satans lång gör att man deppar lite ändå. Man kan ju inte sitta instäng hela tiden.

Nu känner jag åtmistone att jag kan slappna av lite grann, jag har varit super rastlös i stort sett hela dagen och för mig är det ett rent helvete att vara!


If I'm weird around you, I'm comfortable with you

Och så var Idol 2011 igång.. Kom på mig själv med att, i min ensamhet, skratta och till och med lipa till de olika bidragen som var med. Det ligger verkligen någonting i att en människas bagage formar den. Någon som varit med om mycket har ofta en mer intressant personlighet.


När mamma en dag var iväg för att storhandla frågade hon mig vad jag behöver.. "ja du, tvättmedel och strumpor skulle jag väl behöva" svarade jag. Hade inte en tanke på att det kanske skulle behövas mer detaljerad information om mina önskemål. Här har jag på mig ett av de tre paren strumpor som mamma handlade till mig. Man blir ju glad av att se dom i alla fall :)

Hej bakfylla, du är inte välkommen här

Blev en spontan liten partykväll igår, det var mysigt men stack inte till något uteställe för var alldeles föör trött och tyckte jag borde visa lite hänsyn för min nya roomie. Blev alldeles lagom dragen igår, därför är det riktigt svårt att förstå hur jag kunnat vakna upp i det skicket som jag gjort. Har haft en helt förskräcklig huvudverk och mitt illamående ska vi inte ens prata om!
Har bara varit utanför lägenheten en gång idag och det var när jag cyklade till Ica för att handla pan pizza, chips och choklad. Trodde helt seriöst att jag skulle kolapsa inne i affären och jag kunde inte dölja hur dåligt jag mådde. Så mycket som folk tittade på mig... man börjar ju undra om de har något vett eller om de ärligt talat blir orolig för en.



Bra dag!



It's time for some changes

Jag fastnade i soffan hos mamma hela kvällen igår och helt plötsligt var klockan så mycket så jag kunde lika gärna stanna kvar där över natten.
Nu ligger jag på sängen och laddar upp för en actionfylld dag imorgon då vi ska åka och låna en bra bil för att flytta grejor. Taggad. Känner mig förövrigt rätt nöjd med dagen också, jag har varit duktig och rensat bland mina kläder som är kvar i mina garderober hos mamma och städat i en evighet. Gjorde det som en överraskning för mamma och hon blev glad, alltid lite roligare att städa när någon uppskattar det.




Baka baka kaka, rulla rulla bulle

Har sådan stor lust att baka något, senast jag åt något nybakat/egenbakat var när jag hade namnsdag i förra månaden och innan dess minns jag inte när det var senast.

På tal om månaden förresten.. tänk att det redan är september, hösten är här! Det har man ju kännt på vädret men nu är det faktiskt en höstmånad så mer självklart än så kan det väl inte bli. Trist om ni frågar mig.. visst är det mysigt med mysiga koftor, stora halsdukar osv men i långa loppet är det mest tråkigt och jobbigt med allt regn och så.
Är tacksam över att solen skiner idag, även fast det inte är direkt varmt. Jag är nämligen hundvakt under några timmar nu så hade tänkt gå ut på en längre promenad.
Ska passa in den till kl 20.00 hade jag tänkt, då jag och moster ska se på Robinson. Har kollat lite lite på de tre avsnitten som gått, får dåliga vibbar av nästan alla.. snälla TV4, det måste ju vara hur jävla många helst som söker till programmet, måste ni då välja så osköna snubbar?! Får se om jag står ut hela säsongen.

RSS 2.0